JSL – Jelić za čistu peticu!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.08.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

Nakon kompletiranog trećeg kola Jelen Super Lige, jasno je, Petar Jelić više nego zasluženo zaslužuje epitet junaka ove runde.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Treće kolo JSl donelo je uzbudljive mečeve, nekoliko i iznenađujućih rezultata, ukupno 24 pogotka.

Crvena zvezda i Partizan su odigrali po planu, izabranici trenera Lalatovića su u derbiju kola evrogolom povređenog Rakića savladali Vojvodinu, dok je partizan upisao ritunsku pobedu od 3:0 nad ekipom Donjeg Srema.

U trećem kolu su se posebno istakli OFK Beograd i ekipa Rada.

Romantičari su slavili protiv neugodnog rivala, ekipe Napretka, koji je usled poraza od 4:2 smenio trenera Gogića, a Građevinari su zabeležili neverovatnu pobedu od 1:6 nad ekipom Voždovca.

Na ovoj utakmici se istakao Petar Jelić, debitant u redovima ekipe Rada, koji samo što je došao u klub, uspeo je da postigne pet golova na svojoj premijeri. Rekorder domaćeg takmičenja ističe da ni u najlužim snovima nije mogao da zamisli ovakav debi i pet golova koje možete pogledati OVDE.

Sa svojom peticom ovaj momak je izbio na čelo liste strelaca, iza njega su nakon tri kola Milijaš koji će stati na koti tri, obzirom da ide u Tursku, a dva gola su do sada postigli Veselinović (Vojvodina), Adamović (Mladost), Mićić (Napredak), Čavrić (OFK), Lazović i Škuletić (Partizan), te Rakić (Crvena zvezda).

U ostalim mečevima zabeležene su tri pobede domaćina, u Novom Pazaru nad Radničkim iz Kraguejvca, u Jagodini nad Nišlijama i u Subotici gde je Spartak slavio nad Mladosti iz Lučana.

Naredno, četvrto kolo igra se 30. i 31. avgusta, a sastaju se:

Radnički Niš – Donji Srem,

Rad – Partizan,
Čukarički – Voždovac,
Radnički 1923 – Borac,
OFK Beograd – Novi Pazar,
Mladost – Napredak,
Crvena zvezda – Saprtak,
Jagodina – Vojvodina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke