JSL - Dugo im je trebalo, cirkus je počeo!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.09.2014.
09:36
Izvor: Sportske.net

Pet utakmica prošlo, kreću optužbe i prepucavanja. Zvezda oštećena u Kruševcu, odmah remi proglasila za "pljačku", Karadžić uzvratio. Počinje li konačni obračun, u "kaubojskom" stilu?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nema mira u srpskom fudbalu, nema ni dobre igre, nema uslova, nema novca.

Čega ima?

Pa, prepucavanja, sumnjičenja, prozivki. Zvezda je oštećena u Kruševcu, bilo je svega i svačega, Lalatović je teško podneo remi, videli smo scene koje se ponavljaju iz sezone u sezonu.

Rezultat svega je opor ukus i dva boda manje za šampiona u odnosu na rivala.

Odmah su sa "Marakane" našli krivca u Tomislavu Karadžiću, danas zaseda UO, sigurno da ćemo čuti saopštenje. Pre njega je Karadžić već označen kao pljačkaš i štetočina.

Na stranu što se ovakav rečnik koristi u kafani i što je od srpskog fudbala načinjena birtija, jasno je da našem fudbalu nema spasa. Danas je Zvezda, sutra će Partizan i tako iz nedelje u nedelju, godine u godinu. Pitanje je samo ko je bliži političarima, ko ima veći uticaj, fudbal se igra zbog njih i svi drugi su nebitni. U tom brlogu koji su zajedničkim snagama napravili nema nevinih, Partizan i Zvezda, Zvezda i Partizan kako hoćete (nemojte biti licemerni i s obzirom na navijačku "strast" deliti krivicu) su napravili sve ovo.

Tomislav Karadžić je dežurni krivac, ali i pokrovitelj ovakvog fudbala, FSS pere ruke od sramotnog takmičenja, predsednik saveza se okružio poslušnicima, ima glasačku mašinu, nije učinio ništa da ligu dovede makar na podnošljivi nivo.

Da li je Kruševac povod za obračun Zvezde i Karadžića i to onaj konačni, bez pravila igre, kao kod "OK Korala"?

Jer, Karadžić je jedan centar moći, Zvezda drugi, dugo traje taj rat, Tole je na jednoj, menjaju se akteri na drugoj strani.

Ma, koga briga, gledaćemo košarku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke