JSL - Donji Srem se razgoropadio, Voša slavila u Pazaru!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.04.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net

Ekipa Vojvodine zaustavila je zahuktale Pazarce u 23. kolu Jelen Superlige. Najubedljiviji ovog popodneva Donji Srem, koji je na svom terenu deklasirao ekipu OFK Beograda.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle četiri uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, Novi Pazar je danas poklekao na svom terenu u duelu sa novosadskom Vojvodinom.

Novosađani su danas slavili sa 1-0, a gol koji je gostima doneo ceo plan postigao je Marko Ivanić u 20. minutu meča.

Bila je to borba direktnih rivala za osvajanje četvrtog mesta na kraju sezone, a Vojvodina je ovim trijumfom pobegla današnjem rivalu na četiri boda razlike.

Za to vreme, Donji Srem je pružio možda i najbolju partijuu ove sezone. U duelu sa OFK Beogradom, tim iz Pećinaca je slavio sa ubedljivih 4-0 i uvećao svoje izglede u borbi za opstanak.

U prvom poluvremenu, Donji Srem je poveo autogolom Antonova u 32. minutu, a u nastavku su ''Romantičari'' potpuno dotučeni. Mirković je u 51. minutu duplirao prednost, a na ulasku u fubiš meča su trijumf domaćina znatno ubedljivijim učinili Lakićević u 80. i Bogunović u 83. minutu - 4:0.

Za razliku od Donjeg Srema, za kragujevački Radnički više nema realnbih izgleda u pogledu opstanka u Superligi. Kragujevčani su danas dugo odolevali na gostovanju Radu, ali su ''Građevinari'' uspeli da trijumfuju sa 1-0, golom Miloševića u 79. minutu iz jedanaesterca.

Jedina utakmica bez golova ovog popodneva odigrana je u Kruševcu, gde su Napredak i Spartak podelili bodove - 0:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke