JSL - Babović obeležio popodne, opet poraz Kragujevčana

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.10.2014.
16:57
Izvor: Sportske.net

Odigrane su prve utakmice devetog kola JSL Srbije, a pobede su zabeležile ekipe Čukaričkog, Voždovca i Mladosti iz Lučana.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog pokazuje da će i ove godine sigurno biti konkurent za Evropu nakon rutinske pobede nad poslednjeplasiranom ekipom Radničkog iz Kragujevca sa 4:1.

Kragujevčani koji na početku sezone ozbiljno ističu kandidaturu za plasman u drugu ligu su poveli golom Kovačevića, ali je to bilo sve što su učinili na ovom meču. Nakon toga, usledila su četiri gola ekipe sa Banovog Brda, ostavivši tako Kragujevčanima velike probleme pred nastavak šampionata.

Bila je ovo premijera Vlada Čapljića na klupi Radničkog nakon tri godine.

Donji Srem je važio za blagog favorita u meču sa ekipom iz Lučana koja je u prethodnom kolu namučila Partizan. U ovom je pokazala odičnu igru, slavili su protiv Donjeg Srema sa 2:1 na "Katpoint Areni" i tako došli do veoma vrednih bodova pred nastavak šampionata.

U meču Voždovca i Jagodine gde su kapije bile širom otvorene, bilo je mnogo uzbuđenja, a pobedu je slavila domaća ekipa golom Stefana Babovića pred sam kraj prvog poluvremena.

Ipak, domaći su igrali sa igračem manje do kraja utakmice, pošto je Stefan Babović nasrnuo na glavnog sudiju meča prislonivši mu glavu o glavu nakon što mu nije sviran očigledan faul.

Domaći su uspeli da sačuvaju prednost do kraja meča zahvaljujući golu verovatno i najboljeg igrača meča koji je dosta pokvario utisak svojim ponašanjem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke