JSL - 7. kolo pomereno za ponedeljak!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.09.2014.
17:16
Izvor: Sportske.net

Zajednica klubova Jelen Superlige donela je u četvrtak odluku da sve utakmice 7. kola domaćeg šampionata budu odigrane u ponedeljak. Naknadno odluka o duelu Partizan - OFK Beograd.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sve izvesnije održavanje "Parade ponosa" uslovilo je da predstavnici Zajednice Superligaša u četvrtak donesu odluku da sve utakmice sedmog kola domaćeg fudbalskog šampionata budu odigrane u ponedeljak!

Zajednica Superligaša odlučila je da utakmice sedmog kola budu odigrane u tri termina a samo je ostalo sporno pitanje duela Partizana i OFK Beograda.

Naime, većina utakmica biće odigrana od 15 časova, jedan meč od 17 i dva od 19 sati, a zbog obaveza Partizana u Ligi Evrope moguće je da duel crno-belih sa OFK Beogradom bude odložen.

Partizan narednog četvrtka očekuje gostovanje Asterasu u okviru 2. kola grupne faze Lige Evrope a odlaganje duela sa OFK Beogradom bilo bi sasvim izvesno da problem ne prave termini.

Ukoliko predstavnici klubova uspeju da se dogovore sa direktorom Superlige Vladimirom Bulatovićem, utakmica Partizan - OFK Beograd mogla bi da bude odigrana u nedelji kada će uslediti pauza zbog reprezentativnih obaveza.

Konačna odluka po tom pitanju trebalo bi da bude doneta u petak.

od 15.00
Donji Srem - Radnički 1923
Rad - Čukarički
Spartak - Radnički Niš
Voždovac - Mladost

od 17.00
Napredak - Vojvodina

od 19.00
Borac - Crvena zvezda
Novi Pazar - Jagodina
Partizan - OFK Beograd (?)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke