Jovičić: "Partizan pokazao veličinu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.12.2014.
19:49
Izvor: Sportske.net

Kandidat Upravnog odbora FK Partizan za budućeg predsednika Mile Jovičić konstatovao je da je na današnjoj sednici UO klub pokazao veličinu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni potpredsednik FK Partizan Mile Jovičić imenovan je u utorak za predsedničkog kandidata od strane većine članova Upravnog odbora.

Dvočasovna sednica UO okončana je tajnim glasanjem na kojem je za Jovičića glasalo 10 članova a za Zorana Popovića trojica.

"Partizan je pokazao da je veliki klub. Posle tajnog glasanja, rezultatom 10:3 je odlučeno da ja budem kandidat Uprave za predsednika na predstojećoj Skupštini" obelodanio je Jovičić nakon sednice UO.

Članovi Upravnog odbora doneli su odluku da se izborna Skupština održi 25. decembra a Jovičić je najavio da će u međuvremenu razgovarati sa Zoranom Popovićem i Albertom Nađom.

"Spreman sam da popijem kafu i razgovaram sa gospodom Popovićem i Nađom jer želim da radimo u interesu Partizana bez osvrtanja na ono što je bilo" zaključio je Jovičić.

Posle današnje sednice UO postalo je jasno da Zoran Popović nema podršku Upravnog odbora što znači da će jedini protivkandidat Mileta Jovičića biti Sreten Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN3
Tuesday, 16.12.2014
21:02

Jovičić da ima malo morala ne bi se kandidovao za predsednika kluba jer je dozvolio Đuriću da uruši klub i to kao potpredsednik kluba, dozvolio je da prvi put u istoriji kluba radnici i igrači štrajkuju i kad već nije kao potpredsednik kluba uspešno pomogao klubu šta ima da traži kao predsednik! Kad nemaš rezultata ideš iz kluba i to je tako svuda u uspešnim državama jedino kod nas važi "da sjaše Đura da uzjaše Mile"!