Jovičić: "Nije važno koliko čekaš na dres Partizana"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.08.2017.
11:13
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Videli smo sinoć na delu i Marka Jovičića, golmana Partizana za kojeg je retko ko verovao da će dobiti priliku ovako brzo. Ipak, odradio je posao na sasvim solidan način.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Konačno da vidimo i njega na delu u ovoj sezoni.

Marko Jovičić, 22-godišnji golman Partizana, dobio je priliku na golu našeg šampiona usled veoma slabe forme Filipa Kljajića.

"Znao sam da neće biti lako, ali dugo sam čekao ovaj trenutak i bio spreman na sve što je šef tražio od mene. Posle utakmice u dresu Partizana uopšte nije važno koliko ste na njega čekali. Taj osećaj se ne može opisati. Zaista mi previše znači, ali mi je još draže što smo pobedili", rekao je Jovičić, prenosi sajt Partizana.

On je nerazdvojan sa Nemanjom Stevanovićem, takođe golmanom Partizana, ali je sinoć dobio šansu ispred nekadašnjeg golmana Čukaričkog.

"Nemanja i ja smo odlični prijatelji. Naš posao je takav da na gol ne možemo obojica. Šef je odlučio i ja sam se trudio da opravdam ukazano poverenje", istakao je Jovičić.

Marko je rekao i da nema neke posebne rituale pred utakmice, ali da vodi da odgleda klipove popularnih golmana.

"Ne, ali recimo dan pred meč volim da odgledam po neki klip sa intervencijama nekih od mojih uzora (Kasiljas, Navas, Bravo)",
rekao je ovaj momak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cika Boris Fr
Monday, 14.08.2017
15:33

Ne pridaj te pre veliki publicitet, u N. Sadu protiv Vojvodine mogo je i golman pionira, jer novosadjani nisu ni uputili ozbiljan sut ka golu Partizana ..

avatar
Acaa94
Monday, 14.08.2017
12:12

Odličan golman zaslužio prvu postavu.