Jovičić: "Misli usmerene samo na prvi meč u LŠ!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.07.2014.
17:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Potpredsednik FK Partizan Mile Jovičić govorio je danas na konferenciji za medije povodom jutrošnjeg hapšenja Dragana Đurića i istakao da klub funkcioniše normalno i da su sve misli usmerene na prvi meč kvalifikacija za LŠ.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vest da je predsednik FK Partizan Dragan Đurić jutros priveden zbog sumnje u nezakonite radnje koje nemaju veze sa vicešampionom Srbije nije izazvala nikakvu posebnu reakciju ostalih čelnika kluba iz Humske.

Jedan od potpredsednika FK Partizan Mile Jovičić obratio se danas medijima na konferenciji za novinare i istakao da je ona upriličena samo zbog velikog interesovanja medija a ne zbog toga što postoji nešto što klub treba da obelodani a da se već ne zna.

"Bili smo u dilemi da li da organizujemo konferenciju. Nemamo nikakvih novih saznanja vezano za ono što se dogodilo jutros ali smo se zbog velikog broja poziva koji su bili upućeni članovima Uprave odlučili za ovakav vid komunikacije" rekao je Jovičić novinarima na stadionu Partizana.

Jovičić je rekao da je održan Sekretarijat kluba kojem je prisustvovao i trener Marko Nikolić a na kojem je zaključeno da fokus svih klupskih struktura mora ostati usmeren samo na ono što ekipu očekuje narednog utorka.

"Održali smo sastanak Sekretarijata kojem je prisustvovao i šef stručnog štaba Nikolić. Mi u klubu funkcionišemo normalno i u punom kapacitetu i sve naše misli su usmerene ka odigravanju prve kvalifikacione utakmice za LŠ" kazao je Jovičić i doda,

"Posebnih i drugih dodatnih informacija nemamo. Ova događanja nisu ni na kakav način vezana za fudbalski klub Partizan. Situacija u klubu funkcioniše potpuno normalno, neće biti ni sednice Upravnog odbora u narednom periodu" istakao je potpredsednik crno-belih.

Na pitanje novinara da li će hapšenje predsednika Đurića uticati na dovođenje pojačanja Jovičić je odgovorio odrično.

"Partizan će nastojati da se do kraja prelaznog roka dodatno pojača. Pregovori sa Gruzinom Dvalšvilijem se nastavljaju i verujem da će biti uspešni a ova situacija ne bi mogla da ga odvrati od dolaska u Partizan" zaključio je Jovičić.

Za kraj, potpredsednik Partizana apelovao je na medije da tokom narednih dana u prvi plan stave ono što crno-bele očekuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona a ne pitanje hapšenja prvog čoveka kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke