Jović propušta Svetsko prvenstvo!?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.05.2015.
12:06
Izvor: Sportske.net

Momak koji je trebalo da bude jedna od udarnih igala reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina možda propusti ovo takmičenje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde se ove sezone probio ka prvom timu, za njega su bili zainteresovani mnogi evropski velikani, konačno je u drugom delu sezone i pokazao da se radi o velikom potencijalu.

Na poslednjoj utakmici protiv Čukaričkog on je povredio koleno
, morao je da teren napusti pre vremena, a konačne rezultate povrede saznaćemo za nekoliko dana kada mladiću bude spao otok.

Da žal bude veći, one se povredio na samom kraju utakmice pri rezultatu 2:0 za Čukarički.

On je jutros propustio trening Crvene zvezde, vrlo verovatno neće igrati do kraja sezone, a dovodi se u pitanje čak i njegovo učešće na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina.


Reprezentaciju Srbije očekuje Svetsko prvenstvo od 31. maja na Novom Zelandu, a "Orlići" igraju u grupi sa Malijem, Urugvajom i Meksikom.

Bilo je pitanje i pre ove informacije o povredi da li će Luka Jović igrati na Svetskom prvenstvu pošto je Crvena Zvezda najavila da ga možda neće pustiti na Mundijal kako bi odmoran dočekao novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobari Kanada
Monday, 11.05.2015
13:24

ne, nego ce Terza njega ohladiti do kraja JSL prvenstva da bi po svaku cenu mali isao na to prve4nstvo i samim tim se dobro izreklamirao, tamo jedino moze da skrene paznju na sebe svetskih skauta a ne u JSL.. zavrsice i on i Saponjic kao Scepakadabalvan.. ogromni potenciali ali slaba vajda

avatar
Branislav
Monday, 11.05.2015
17:42

Ma povredjen je covece... Jedino ako nije nesto strasno.. Ali, da je cilj Zvezdi i Partizanu da posalju tamo klince i da se predstave u najboljem svetlu, jeste... To je logicno.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 12.05.2015
15:37

Nadam se da će i on i Ristić biti na prvenstvu.

avatar
Totti10
Monday, 11.05.2015
13:19

Uopste i nije potreban reprezentaciji zato sto imamo dosta boljih igraca od njega.Napumpali su ga mediji u visine a uopste nije neki igrac,jeste mlad ali s obzirom kakva nam je liga a on ne postize golove,onoliko koliko je Mitrovic dok je bio u Partizanu smesno je govoriti o njemu.

avatar
Petar Petar
Monday, 11.05.2015
14:23

Dobar je Jovic, ali su istini za volju u njegovim godinama npr Jovetic i Markovic su bili mlazni avioni za njega u svakom pogledu. Videcemo, potencijala ima (po meni mozda za nijansu manje od pomenutih) a kako ce ispasti to ni Bog dragi ne zna. Mitar je vec druga prica, decko je konstitucijom pravi spic za razliku od Jovica koji je vrlo nedefinisan, niti je dovoljno robustan za pravog centarfora, niti je dovoljno brz za neku drugu poziciju, ima fenomenalan osecaj za igru, za prostor, to se vidi na prvi pogled i to je ogroman kvalitet. Mada mislim da on mora u tandemu da igra sa nekim da bi pruzio najbolje sto moze.

avatar
quaresma07
Monday, 11.05.2015
22:10

Zaboravih da kazem da ako mislis na to da su Jovetic i Markovic bili sjajni u mladjim kategorijama, a Jovic ne, i tu gresis, Jovic je resetao mreze.

avatar
Monday, 11.05.2015
15:14

upravo tako ... medijski pokusaji da se napumpa igracu kojeg su izmislili ne bi li zaradili koju crkavicu ...