Jović: "Nije mi bitno s kim sam u tandemu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.05.2015.
14:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Luka Jović rekao je da se ne opterećuje činjenicom ko mu pravi društvo u navalnoj liniji niti time da li igra na poziciji centralnog ili krilnog napadača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezda nastavljaju borbu za odbranu trofeja duelom 26. kola Jelen Superlige sa Radom.

"Građevinari" se nalaze u sjajnoj formi pošto su na deset utakmica u prolećnom delu sezone ostvarili čak sedam trijumfa. Ta činjenica i podatak da se nedeljni duel na "Marakani" igra bez prisustva publike poziva crveno-bele na oprez.

"Očekuje nas teška utakmica protiv dobre ekipe Rada, utakmica koja će biti odigrana bez prisustva publike. Ali uprkos svemu tome, nadamo se pobedi, i daćemo sve od sebe da pobedimo" kazao je napadač Crvene zvezde Luka Jović.

Mladi napadač ustalio se u prvoj postavi Crvene zvezde od početka proleća a tokom prethodna dva meseca postigao je i pet golova u crveno-belom dresu.

Nedeljni duel sa Radom biće prilika da Luka Jović ponovo postigne gol a činjenicu da još uvek ne zna ko će mu praviti druptvo u napadu ne vidi kao otežavajuću okolnost.

"Moj posao je da dajem golove, ali i da asistiram. Nije mi bitno da li uz sebe imam Parkera, ili Orlandića. Bitno mi je da igram, na terenu se osećam najbolje, i manje mi je bitno da li sam u samom špicu ili bočno" zaključio je Jović.

Utakmica 26. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Rada igra se u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
C. Zvezda je Srbija
Saturday, 02.05.2015
20:16

Jovicu ti samo busi, a jugoslovenski fudbalski klub ce da kiksne vec u Novom Sadu, a onda jos jednom i titula je nasa. Zivela nasa Zvezda i nasa majka Srbija jer Zvezda je Srbija nikad jugoslavija, a ziveli i Gazprom i nasa sestra Rusija.

avatar
RAPHAEL
Saturday, 02.05.2015
15:44

Bitno je da su uz tebe Mažić, Majović, Grujić, Đokić...

avatar
Cole MCM
Saturday, 02.05.2015
15:39

Nije mu bitno,u svakom slucaju nema veze s vezom. Postoji razlika kada je neko mladi talenat i kada je samo mlad.