Jović: "Nema pritiska, stariji nas podržavaju"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
15:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Luka Jović smatra se jednim od najvećih potencijala kluba iz Ljutice Bogdana ali mu ta činjenica ne nameće pritisak jer pored sebe ima iskusne igrače koji ga podržavaju i daju mu korisne savete.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Loše poslovanje prethodnih Uprava FK Crvena zvezda dovelo je do toga da klub bude eliminisan iz Evrope i da mnogi igrači odu zbog finansijske krize ali se u toj nesreći našlo i po nešto korisno za klub.

Stručni štab bio je primoran da na pripreme povede veliki broj omladinaca koji verovatno ne bi imali mesto u prvom timu da je situacija drugačija. Jedan od onih koji u svakom slučaju ima veliko poverenje trenera jeste i Luka Jović, talentovani napadač koji je na debiju za prvi tim uspeo da postigne prvenac.

Da ima "njuh" rasnog golgetera Jović je pokazao i na kontrolnom meču sa Veržejom što sa sobom nosi i sve veći pritisak javnosti.

"Prija mi, ne osećam pritisak. Imamo pripreme da se dokažemo i zaslužimo minutažu. Potrudiću se maksimalno da je zaslužim radom na pripremama, a šef će da odluči ko će da igra i koliko" kaže Jović.

Omladinski reprezentativac Srbije u maju je postao najmlađi fudbaler Crvene zvezde koji je na debiju postigao gol a sve ono što prati njegov kvalitet Luka lakše podnosi uz savete startijih saigrača.

"Svakako da je bitno kad stariji igrač podržava mladog igrača, daju nam savete i stvarno se prema nama ophode fenomenalno. Milijaš, Mijailović, Pavićević, svi su stvarno dobri prema nama" ističe Jović.

Novu priliku da se kroz utakmice nametne Nenadu Lalatoviću mladi napadač trebalo bi da dobije u subotu popodne kada crveno-beli igraju protiv Krke iz Novog Mesta drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke