Jović: "Nadamo se kiksu Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.04.2015.
12:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Talentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović veruje da bi "večiti rival" za vikend mogao da se "oklizne" čime bi oživele Zvezdine nade za odbranu trofeja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na pobednički kolosek u duelu sa Donjim Sremom ali su i pored trijumfa ostali drugi na tabeli sa 5 bodova manje u odnosu na "večitog rivala" koji je u Humskoj savladao Jagodinu.

Branilac titule slavio je u Novom Sadu rezultatom 3:1 a asistent kod vodećeg gola crveno-belih Luka Jović ocenio je da igra u prvih 45 minuta nije bila na zadovoljavajućem nivou.

"Kao i u prethodnu utakmicu, i ovu smo u prvih 45 minuta ušli loše. U drugom poluvremenu smo se popravili, poveli smo na vreme, međutim, opet našim greškama dozvolili protivniku da se vrati u igru. Srećom, ovoga puta nismo kažnjeni za to, jer smo uspeli da postignemo još dva gola" kazao je Jović.

Ekipu Nenada Lalatovića sada očekuje još pet utakmica do kraja sezone a interesantno je da će svih pet mečeva crveno-beli odigrati u Beogradu pošto ih očekuju gostovanja Čukaričkom i OFK Beogradu.

"Do kraja prvenstva ćemo se truditi da pobedimo sve utakmice, i da se nadamo da 'večiti' rival može da ispusti bodovnu zalihu" ističe Luka Jović.

Narednu utakmicu u okviru 26. kola Jelen Superlige Crvena zvezda igra na domaćem terenu protiv ekipe Rada u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.04.2015
13:06

Igrali ste protiv ekipe koja se bori za opstanak i koja je igrala bez 6 igrača, igrala u kombinovanom timu i gde vam je sudija pomogao da dođete do pobede jer ste drugi gol dali iz nepostojećeg faula tj. Ristić je šutnuo igrača Donjeg Srema tako da je mogao faul da bude za Donji Srem, a nikako za zvezdu ali to je bilo i očekivano kad se videlo da utakmicu sudi Grujić, onaj vaš spasitelj iz derbija koji se pravi da nije video dvostruki penal za Partizan! Ja se nadam da će suđenje do kraja biti korektno i da vam sudije više neće donositi bodove, a Partizanu odnositi i da će utakmica Čukaričk-zvezda odlučiti ko će biti 2. na kraju!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 01.05.2015
12:33

Haha ni jednu rec istinitu nisi rekao :D

avatar
C. Zvezda je Srbija
Friday, 01.05.2015
22:01

Koliko vremena ti je trebalo da sve to izmislis? Zivela nasa Zvezda i nasa majka Srbija jer Zvezda je Srbija nikad jugoslavija, a ziveli i Gazprom i nasa sestra Rusija.