Jović: "Mislim da ću ispuniti obećanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.03.2015.
19:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović počeo je da opravdava poverenje Nenada Lalatovića a nakon drugog prvenstvenog gola kojim je potvrdio trijumf Zvezde u Subotici kazao je da će najverovatnije ispuniti dato obećanje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upisao je treću vezanu pobedu u prolećnom delu sezone pošto je u subotu slavio na teškom gostovanju subotičkom Spartaku.

Crveno-beli su slavili rezultatom 1:3 (1:2) a pobedu su režirali momci stasali u omladinskoj školi kluba iz Lutice Bogdana. Prva dva gola bili su delo Darka Lazića i Mihaila Ristića, dok je tačku na trijumf stavio Luka Jović.

"Osvojili smo tri boda na veoma teškom gostovanju, pružili smo dobru igru i sa velikim ambicijama očekujemo naredni meč protiv Napretka iz Kruševca na našem stadionu" kratko je prokomentarisao meč u Subotici strelac trećeg Zvezdinog gola.

Omladinskom reprezentativcu Srbije to je bio drugi prvenstveni pogodak a ako se uzme u obzir da je prvi postigao na prethodnom meču jasno je da mladi Jović lagano diže formu i počinje da dokazuje kvalitet.

"Mnogo mi je lakše kada znam da ću na terenu provesti 45 ili 60 minuta, nego kada sam igrao u drugom poluvremenu u trenucima kada se utakmica lomi. Imam dosta više samopouzdanja nakon što sam probio led, i sada mi je neuporedivo lakše" objašnjava Jović.

Talentovani napadač obećao je tokom priprema pet ili šest golova u prolećnom delu sezone što iz trenutne perspektive deluje kao realnost. Ukoliko nastavi u istom ritmu u nastavku šampionata mogao bi da premaši cifru od šest pogodaka.

"Pre početka polusezone izjavio sam da bih voleo da postignem pet ili šest golova, i mislim da to mogu i da ostvarim, a ukoliko se ukaže prilika da mi skor bude i veći, sigurno ću je iskoristiti" zaključio je Jović.

Branilac titule nastavlja poteru za "večitim rivalom" koji je posle pobede nad Radom zadržao četiri boda prednosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke