Jovetić je sinoć ostvario tek drugi het-trik u karijeri, prvi je bio u dresu Partizana

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.06.2017.
18:14
Izvor: Sportske.net

Odmah se nameće pitanje mogu li navijači crno-belih bez ''guglanja'' da se sete i na kojoj je utakmici Jovetić to učinio...

BETA/AP Photo/Risto Bozovic
BETA/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

Stevan Jovetić je svojom fenomenalnom partijom u meču protiv Jermenije (4:1) doneo Crnoj Gori veoma važne bodove u trci za plasman na Svetsko prvenstvo, a prelepim golovima zadivio ljubitelje fudbala širom Evrope.

Ako ste sinoć propustili, u prilogu možete da vidite na koji način je Jovetić stigao do het-trika, a zanimljiv je podatak posle meča da je Jovetić svoj prethodni het-trik upisao još pre deset godina, dok je nosio dres Partizana.

Bila je to utakmica između Partizana i Zrinjskog u Beogradu, na startu kvalifikacija za Ligu UEFA 2007. godine, kada su crno-beli pod vođstvom Miroslava Đukića slavili sa 5:0, a Jovetić mrežu rivala tresao u 37, 51 i 71. minutu. Uz njega, ''petardi'' Partizana doprineli su i Maletic u 4. i Moreira u 32. minutu.

Nažalost po crno-bele, ta pobeda im nije ništa donela, pošto je Partizan kažnjen diskvalifikacijom zbog navijačkih nereda u prvoj utakmici protiv istog rivala.

--

Ne propustite