Jovanović: "Vratilo nam se za pehove"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 10.08.2015.
14:32
Izvor: Sportske.net

Vukašin Jovanović se osvrnuo na pobedu njegovog tima, nakon preokreta, kaže da se crveno-belima vratilo za pređašnje pehove.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je slavila nad ekipom Voždovca, na terenu je bio i Vukašin Jovanović, koji je na iznenađenje jednog dela javnosti stajao ispred defanzivne linije.

Ipak, on je odgovorio zadacima defanzivnog veznog, kaže da je tu da odgovori na sve zahteve koji se pred njega postave.

Podsetio je u izjavi sa sajt kluba da je u mladim kategorijama igrao upravo na toj poziciji pre nego što je prebačen na štopera, te da je i u Novom Zelandu na Svetskom prvenstvu obavljao istu ulogu.

Smatra da je lično odigrao korektno, a kada je u pitanju celokupni rezultat, Jovanović smatra da se timu vratilo.  

"Mislim da nam se konačno vratilo za silne pehove koji su nam se dešavali, ne samo u ovoj sezoni, nego i u prethodnoj. Proživljavali smo stvarno neverovatne stvari, sreća nas često nije gledala. Čak i sada smo nesrećno primili golove, ali baš zato je osećaj još i lepši, jer smo uspeli da ispunimo ono što smo se dogovorili, na krilima navijača koji su bili zaista neverovatni.", rekao je on, ne propustivši priliku da istakne veliku podršku Delija.

"Ono što naši navijači mogu da prirede, stvarno je neopisivo, i bilo je prelepo igrati u onakvom ambijentu. Sada nam ostaje da ponovimo ovo i u sredu protiv Čukaričkog, i da budemo još bolji, da nadogradimo igru. Čukarički je dobra ekipa, naš stari dužnik, i želimo da odigramo dobru utakmicu i uđemo u seriju pobeda koja će da nam obezbedi mir, zato pozivam navijače da i u sredu dođu da nam pruže podršku, jer mnogo nam je lakše da igramo kada osećamo da stadion diše sa nama.", ističe Jovanović.

Jovanović je prokomentarisao da pehovi u zadnjoj liniji svakako jesu nedostatak uigranosti, što će, nada se, brzo biti ispravljeno.

"Primamo golove možda prelako. Istina je da nismo još dovoljno uigrani, šef najbolje zna ko i kada treba da igra, i uigranost dolazi sa vremenom. Moguće da delimično utiče i samopouzdanje koje se stiče pobedama, i zato je važno da vežemo nekoliko dobrih rezultata, jer će nam pobede značiti kako timski, tako i individualno. To je fudbal, potrebno je vreme da se tim iskristališe.", jasan je Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke