Jovanović: "Titula NIJE izgubljena!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.04.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Omladinski reprezentativac Vukašin Jovanović svestan je težine poraza koji je Crvena zvezda doživela u Novom Pazaru ali ističe da borba za titulu nikako nije završena uprkos povećanju bodovnog zaostatka za "večitim rivalom".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nalazio se za vikend u poziciji da bar na kratko preuzme lidersku poziciju na tabeli JSL ali je usled poraza u Novom Pazaru bodovni zaostatak za Partizanom ponovo povećan.

Među akterima fudbalske borbe u Novom Pazaru nije bilo defanzivca Vukašina Jovanovića koji je sa klupe gledao kako njegovi saigrači gube bodove, a posle svega mladi štoper ističe da borba za titulu još uvek nije okončana.

"Mnogo smo izgubili ovim porazom, ali život ide dalje. Mislim da još nije izgubljena titula, i to ne kažem tek tako. Još uvek imamo ne male šanse da je osvojimo, samo smo sebi malo otežali taj put" istakao je Jovanović.

Crvena zvezda trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa 45 osvojenih bodova, pet manje u odnosu na vodeći Partizan. U narednom kolu crveno-beli dočekuju čačanski Borac što će biti utakmica od posebnog značaja.

"Potrebna nam je jedna dobra utakmica, dobra pobeda, kojom bismo se vratili na pobednički kolosek, to je za nas u ovom trenutku jako važno. Baš nam je potrebna dobra partija, dobra igra kako bi i navijači bili zadovoljni. Tada bi nam ostalo da čekamo derbi, a pre toga Voždovac dočekamo u boljem raspoloženju" zaključuje Jovanović.

Zbog uskršnjih praznika utakmica Crvena zvezda - Borac Čačak zakazana je za četvrtak, 9. april, od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke