Jovanović: "Ovo mi je najlepši dan u životu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
17:26
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa svojim omladincem Vukašinom Jovanovićem koji je sa oduševljenjem prihvatio prvi profesionalni ugovor sa klubom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vest da će Vukašin Jovanović potpisati prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom dobila je potvrdu tokom današnjeg dana.

Talentovani reprezentativac Srbije stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima i izrazio oduševljenje nakon što je postao profesionalac.

"Ovo mi je najlepši dan u životu, pored onog u subotu kada sam debitovao. Osećaj je zaista fenomenalan i nadam se da ću dobro igati. Očekujem da ću dobiti šansu, a za ostalo ću se samo potruditi da bude kako treba. Verujem da možemo da osvojimo titulu, iako imamo mlad tim", rekao je Jovanović posle potpisivanja ugovora.

Ovaj 18-godišnji štoper je ponikao u klubu, a ovog leta je igrao na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina. U subotu je debitovao za prvi tim Zvezde.

Zvezda je odbranu titule počela subotnjom pobedom nad Radničkim iz Niša od 2:0. Sledeće subote će ponovo biti domaćin, kada dočekuje Jagodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke