Jovanović: "Možda sam alergičan na platu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.10.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Vukašin Jovanović oduševio je novinare svojim izlaganjem vezanim za finansijsku krizu u Crvenoj zvezdi o kojoj je bilo reči na konferenciji za medije održanoj u petak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde beleže sjajne rezultate u domaćem šampionatu i nalaze se na pravom putu ka šampionskoj tituli, ali daleko od toga da na stadionu "Rajko Mitić" cvetaju ruže.

Na tešku finansijsku situaciju u klubu i probleme sa kojima se susreću igrači u petak je podsetio trener Miodrag Božović na redovnoj konferenciji za medije pred duel sa OFK Beogradom.

Sa šefom struke Crvene zvezde konferenciji je prisustvovao i štoper Vukašin Jovanović koji je takođe dao svoj sud o hroničnoj besparici u Ljutice Bogdana.

"Neka veća priča sa moje strane nije potrebna. Mi smo mladi, i koliko smo potrebni Zvezdi, toliko je potrebna  i ona nama. Hiljadu puta sam rekao da se u Zvezdi ne zarađuju pare, pogotovo se to odnosi na mlade igrače" objasnio je Jovanović.

Mladi fudbalski reprezentativac potom je na šaljiv način novinare i javnost upoznao sa surovom realnošću koja se tiče finansijskih problema Crvenoj zvezdi.

"Ja sam se navikao da plate nema, ali ja sam ponikao u Zvezdi. Sutra će mi biti neobično kad odem u neki drugi klub i počnem da dobijam platu svakog prvog u mesecu. Biće mi neobično, možda sam postao i alergičan na platu" našalio se Jovanović.

Talentovani štoper nasmejao je sve prisutne svojom izjavom ali je na kraju zaključio da uprkos nedostatku novca u svlačionici vlada sjajna atmosfera iz koje igrači crpu snagu za dobre partije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 31.10.2015
13:43

Znači da radiš na crno, a poslodavac nije kažnjen za to! zvezda je oličenje korupcije, mita, nameštanja, krađe...

avatar
Делија_момак
Saturday, 31.10.2015
16:40

Главно да је теби само Звезда у устима :-D

avatar
i.sarajevo
Saturday, 31.10.2015
12:51

bravo majstore samo radi strpljenja malo naplatices tito sve,,,samo gledaj naprijed bravo

avatar
ludikure
Saturday, 31.10.2015
12:45

zakon za obicne smrtnike kaze da se do 15. u mesecu moraju uplatiti doprinosi za zaposlene a da se plata mora isplacivati redovno ili je firma u prekrsaju i sledi kazna.......