Jovanović: "Čast je biti prvi na novom stadionu Spartaka"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
12:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde imaće tu čast da odigraju premijerni meč protiv Spartaka iz Moskve na novootvorenom stadionu "Atkritije Arena" a mladi Vukašin Jovanović ne krije uzbuđenje uoči tog susreta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pauzu u šampionatu nastalu zbog obaveza srpskih reprezentativnih selekcija fudbaleri Crvene zvezde iskoristiće da odigraju prijateljski susret sa Spartakom iz Moskve.

Jedan od članova ekspedicije koja će se u četvrtak ujutru zaputiti u rusku prestonicu jeste i mladi Vukašin Jovanović koji ne krije svoje uzbuđenje.

"Očekujem pre svega dobru utakmicu. Za mene će to biti utakmica karijere jer nikad u životu nisam imao priliku da igram pred tolikim brojem ljudi. Velika je čast što ćemo baš mi otvoriti taj stadion, novi dom fudbalera Spartaka, i objekat na kojem će se igrati i Svetsko prvenstvo" rekao je Jovanović.

Izabranici Nenada Lalatovića biće gosti moskovskog Spartaka koji je nedavno otvorio novi stadion pod nazivom "Atkritije Arena".

Velelepni objekat prima 42.000 navijača a na njemu će se, najverovatnije, igrati i utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu koje se 2018. godine održava u Rusiji.

Duel Spartaka i Crvene zvezde zakazan je za petak od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke