Jovanović bi Vidićevim stopama!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
16:41
Izvor: Sportske.net, Sport

Mladi Zvezdin štoper ne krije ko mu je fudbalski uzor, još kada bi uspeo da ostvari karijeru približnu njegovoj...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda ovog proleća, uporedo sa trkom za šampionsku titulu, želi da promoviše i ukaže pravu priliku svojim najtalentovanijim fudbalerima iz Omladinske škole.

Jedan od njih, koji sve više dolazi do izražaja, svakako je talentovani defanzivac Vukašin Jovanović.

Njegov talenat, naravno, je već zapažen od strane brojnih evropskih klubova, poput madridskog Atletika, Monpeljea, Bordoa, ali on, baš kao i njegov saigrač Mihailo Ristić, trezveno razmišlja, svestan da ne treba po svaku cenu, pre vremena trčati za novcem u inostranstvo.

Da nije bilo nesrećne povrede Aleksandra Lukovića, verovatno bi Jovanoviću bilo potrebno više strpljenja dok ne dobije puno poverenje trenera Lalatovića, ali ovaj mladi momak je u prva tri prolećna kola pokazao da se na njega već može ozbiljno računati.

''Nikada ne možeš da nešto isplaniraš. Mislio sam da ću kasnije na scenu, a život donosi izazove. Ako si spreman onda se hvataš u koštac sa svim problemima'', objašnjava Jovanović u izjavi za ''Sport''.

Uzor mu je Nemanja Vidić i ne krije da bi jednog dana voleo da i sam zaigra u Premijer ligi.

''Voleo bih da odem u Englesku i približno da koračam stopama slavnog Nemanje Vidića. Volim njegov stil, znalačko postavljanje u duelima. Radim na mnogim detaljima, a za neke treba vremena da postanu rutina, ali nikuda ne žurim'', istakao je Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke