Jovančić: "Atmosfera dobra, idemo na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.11.2016.
17:24
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler novosadske Vojvodine Dušan Jovančić kaže da je atmosfera u taboru superligaša iz "srpske Atine" dobra i da ekipa želi da zabeleži novu pobedu u duelu sa Novim Pazarom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine pripremaju se za prvi prvenstveni meč koji će uslediti nakon pauze u šampionatu. Rival ekipe Nenada Lalatovića u subotu će biti Novi Pazar.

"Atmosfera je dobra, treniramo normalno i sve je u najboljem redu. Kao i svaki put na našem stadionu, ići ćemo na pobedu, a trijumf nam je veoma bitan kako bismo nastavili odličnu seriju koju imamo kod kuće" kaže Dušan Jovančić.

Ekipa vredno trenira u fudbalskom centru "Vujadin Boškov" kako bi se do odlaska na zimsku pauzu zadržala u vrhu tabele i ostala u trci za titulom.

"Očekujem da nastavimo seriju pozitivnih rezultata i da na terenu budemo dobri i efikasni. Nadam se da ćemo se izboriti za to drugo mesto i zadržati ga što je duže moguće" rekao je Jovančić.

Nakon petnaest odigranih utakmica Vojvodina zauzima treće mesto na superligaškoj tabeli sa šest bodova manje u odnosu na vodeću Zvezdu a istim brojem bodova kao drugoplasirani Partizan.

Utakmica između Vojvodine i Novog Pazara igraće se u subotu na "Karađorđu", sa početkom u 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke