Još nije sigurno kad se igra 151. večiti derbi!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.04.2016.
18:10
Izvor: Beta

Direktor Super lige Vladimir Bulatović rekao je da zajednica fudbalskih klubova ostaje pri ranije određenom terminu odigravanja 151. "večitog" derbija'', ali da će posle sutrašnjeg sastanka i dogovora sa Ministarstvom unutrašnjih poslova biti poznata kona

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Derbi između Crvene zvezde i Partizana trebalo bi da se igra u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, a istog dana od 10 časova počinje Beogradski maraton.

"Predlog sa kojim se slažu svi superligaški klubovi je da se ostane pri ranije određenom terminu za 151. 'večiti' derbi, u subotu od 18 časova i mi od toga ne bismo želeli da odustanemo.

Mi ćemo sutra održati sastanak sa policijom i nadležnima, ostaje da se čuje i mišljenje ministarstva i posle toga će sve biti poznato",
rekao je danas direktor Super lige Vladimir Bulatović agenciji Beta. 

Za vikend počinje druga faza takmičenja u Super ligi Srbije.

Posle odigranih 30. kola u jesenjem i prolećnom delu prvenstva, ove sezone igraće se plej-of, u kome će učestvovati osam prvoplasiranih ekipa, i plej-aut gde će se za opstanak boriti timovi od devetog do 16. mesta.

Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 41 bodom, a Partizan je drugi sa 27 i njihov duel predviđen je za prvo kolo plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.04.2016
23:30

Ipak u petak cetvrta utakmica, a ne u petak, Revolt jos nije (bio) siguran kad i kako:-)

avatar
Tuesday, 12.04.2016
15:06

Ipak u 19h danas, a u cetvrtak u 18h, pomerili/promenili su ovo prvo...

avatar
Monday, 11.04.2016
18:18

Ove nedelje cetiri Derbija, sutra u odbojci, prekosutra u rukometu, u cetvrtak opet odbojka, u subotu fudbal. I svi mecevi pocinju u 18h :-) P.S. Ne znam da li i cetvrti mec u odbojci, ali zasto da ne i taj mec? :-)