Još ni jesen nije stigla, a Terzić već najavio Zvezdino proleće!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.09.2015.
14:49
Izvor: Sportske.net, informer

Generalni direktor Crvene zvezde ''u ostavci'' Zvezdan Terzić veoma je zadovoljan bilansom prelaznog roka na Marakani. Posle angažovanja velikog broja igrača, on tvrdi da ćemo na proleće videti još moćniju Zvezdu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Iako su crveno-beli i sada lideri na tabeli, Zvezda će tek da ''GAZI'' u drugom delu prvenstva, poruka je koju je ''zvezdaškoj javnosti'' uputio Zvezdan Terzić, u izjavi ''Informeru''.

On smatra da je Crvena zvezda odradila odličan posao u prelaznom roku, da sada ima odličan tim, jači od Partizanovog, što bi trebalo da dođe do izražaja već u predstojećem derbiju, 12. septembra na Marakani.

''Opšte su procene da Zvezda sada ima jači tim od Partizana. Dobro smo izbalansirani i posedujemo veći fond kvalitetnih fudbalera, a imamo i sjajnog trenera'', izjavio je Terzić.

Ipak, Terzić napominje da se titula osvaja na malim utakmicama, i da 149. derbi neće rešiti prvenstvo.

On se, takođe, još jednom osvrnuo i na spekulacije oko neuspelog transfera Mirka Ivanića u Partizan, tvrdeći da Zvezda nije ni bila zainteresovana za njega, a da jeste, dovela bi i njega, iako je sam igrač više puta ponovio datu reč kako iz Vojvodine ne želi ni u Zvezdu, ni u Partizan.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

42 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saulgoodman1989
Friday, 04.09.2015
07:13

hahha kakav si ti zanimljiv rom :) davao golove u portugalu i rusiji hahajaha lik za benfiku nije odigrao zvanican mec,za bragu odigrao 3 meca nula golova i onda je otisao u rusiju i nadavao se golova na 20 meceva postigao 3 gola...kakav vrsan golgeter :)

avatar
i.sarajevo
Thursday, 03.09.2015
17:14

terzic je upravu, a navijaci ko navijaci mogu pricati sta hoce poslije deset godina prvi put formira se kakav takav tim za respekt,a u januaru dok grof napravi cistku i suzi izbor bice jos jaca

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
16:50

A od kojih biste vi to para doveli Mirka Ivanica? Da sam znao da ces ovo da izjavis, predlozio bih nasoj upravi da vam ga dobronamerno prepusti jer vi ne znate za meru i granicu!

avatar
Siniša Milja Maksimović
Thursday, 03.09.2015
16:19

ovaj nezna sta prica zvezda ima kvalitetniji tim abu i andrija vrede vise od cijelog zvezdinog tima

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
18:49

A koliko to vrijedi Abu časti ti? I bješe li to onaj što nije mogao ni u Mehelen da igra?

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
23:14

Taj Vijeira je igrao u Rusiji, Portugalu i Španiji i za razliku od Abua je davao i golove tamo.. koliko dade Abu za Mehelen?

avatar
Siniša Milja Maksimović
Thursday, 03.09.2015
22:44

puno vise vredi nego ovaj tvoj vered i vijera sigurno a mislim da terzic samo tjesi navijace svojim izjavama

avatar
bojanbokaradivojac
Thursday, 03.09.2015
19:04

Abu bas vredi da vredi nebi se vraco u propali SRB fudbal.Ima on neku vrednost nije da nema.Ali to je sve sitno.I Zivkovic vredi dosta ali sta to vredi kad je ostatak tima obicni prosek isto ko kod zvezde vrede 2-3 igraca a ostalo prosek ili cak ispod proseka.

avatar
33
Thursday, 03.09.2015
16:12

Pozdrav od Mireille Ballestrazzi

avatar
DrMo
Thursday, 03.09.2015
15:53

U ovoj i ovakvoj PREMIJERovoj Ligi, tesko da bi i Barsa bila prva !!!

avatar
sashki
Thursday, 03.09.2015
17:07

Pa to govorite vec 7 godina

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 03.09.2015
17:32

bila bi, al vi niste ni B od Barse :D

avatar
Thursday, 03.09.2015
15:46

Изгледа да се овај шали са навијачима свог клуба. Поднео оставку, сад је председник у оставци, а највљује шта ће бити на пролеће које долази за нешто више од 200 дана :D Изгледа да овог нећете тако лако најурити.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
18:17

Ivane, u potpunosti si u pravu i za ovo i za ono drugo sto si mi napisao.

avatar
The Real Man
Thursday, 03.09.2015
15:37

Osim na levom beku, na drugoj poziciji nemate boljeg igraca. Mada pitanje kakvi su igraci ovi sto su dosli sad, Petrovica sigurno necemo gledati vise.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
16:13

Aj ovako: Kahriman(bivši reprezentativac) bolji od Živkovića, desno Petković (sadašnji reprezentativac) bolji od Vulićevića, za lijevog beka se slažemo, štoperi Luković i Pavićević (tu su i Jovanović i Rendulić) svakako su bolji (možda čak i sva 4) od Fabrisija i Balažica, zadnji vezni Donald bolji od Jevtovića, Brašanac iskusniji od Grujića ali ne i bolji, krila Vered i Srnić (tu su još Plavšić i Jovović), samo je Živković bolji ostalo je boranija, onda Katai ili Babović? Šta misliš ti tu ko je bolji? I napad Jović ili Vijera, a vama Božinov, Abu i Šaponjić (Božinov potpun promašaj, a ova dvojica su možda podjednakih kvaliteta sa Jovićem i Vijerom) nSportski pozdrav

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 04.09.2015
11:19

Pises o Zivkovicu, a ne kazes zasto je Kahriman bolji:-D To sto je bio u reprezentaciji nista ne znaci, Zivkovic nije nista slabiji od njega. Za Vulicevica nema mesta jer je Ivanovic neprikosnoven i nece selektori da zovu igrace na pragu trece decenije, ali ono sto nasi rade nije dobar parametar jer im rezultati ne daju za pravo da se pozivamo na njihov izbor i njihove spiskove i sastave. Srnic jeste bolji od Trujica, ali ne treba da poredis sa nasom rezervom nego sa Andrijom, Kataijeva prava pozicija je vise krilni napadac nego ofanzivni vezni, a Babovic je vise centralni nego ofanzivni i ne bih ja njih poredio. Balazic nije nista slabiji od vasih stopera, po meni je cak bolji od svakog, ali u evidentnom je padu forme i to nije sporno. Videcemo jos za Stevanovica, nisam nesto previse odusevljen time sto je dosao jer sam hteo neka druga imena tj. pojacanja na drugim mestima u timu, ali mozda ce i biti dobar...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 04.09.2015
11:14

Zato sto si bruka nerealan, eto zasto. Koliko god da vas ne volim ili mrzim/prezirem, nikad ne bih mogao da napisem tako nesto. Vasa istina je sve samo ne istina.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
21:54

@England sve si dobro rekao samo bih se nadovezao da si zaboravio da će Luković biti glavni štoper u nastavku sezone, a takođe se ne bih nikako, ali nikako složio da Grujić stagnira, pa jesi gledao kako dečko igra u zadnje vrijeme? I još se ne bih složio da imaju jaču klupu, na klupi imaju Trujića, Lukića, Ilića (koji nije za preko 20min) i nekog od oviih pridošlih bekova možda, dok su nama tu Ristić, Rendulić, Jovanović vjerovatno, Plavšić je tu, Vijera ili Jović (neko od njih)..nA ovome zexu, hahahaha, stvarno nema potrebe da odgovaram više.. Uostalom sve ćemo viđet' u derbiju

avatar
Ivancz
Thursday, 03.09.2015
21:23

Nemoj da im vređaš igrače, pa do pre neki dan su pisali komentare ds imaju tim za cetvrt-finale LS a ti tako.nMožda bi bilo bolje ovako: Živković najbolji golman na starom kontinentu, Fabriso i Balazic vrhunski tandem, Vulicevic extra klasa, Subic tek treba da se dokaže, Jevtovic doveden u JSD iz primere i već je dokazao da vredi svaki dinar, Babovića nema potrebe specijalno komentarisati, i za kraj Abu i Bozinov tandem iz snova koji su prošle sezone zajedno dali golova (?) prvi (0) dok za drugog nisam siguran kako se snašao u premijer ligi iz koje je doveden da bude prvi strelac tima, lige, i LS naravno.

avatar
The Real Man
Thursday, 03.09.2015
20:51

Pogledaj neku utakmicu i vidi koliko je bodova Zivko spasio!! Rajkovic da je ostao imali biste boljeg golmana, ovako, kakav bre Kahriman? Nije dobio poziv zato sto je stariji, Zvezda treba da zaradi na Petkovicu. Lukovic je strasan igrac, to sam govorio i dok je igrao za reprezentaciju, ali decko nije igrao fudbal, stalno neke povrede, grejanje klupe itd... Balazic je stopercina za sve vase!!! A ove sto treba da ih pratim javi se na kraju sezone, nemoj sad da mi pricas da ce vredeti 7M, ne kazem da je los, ali je jos klinac. Katai da je isti kao dok je igrao u dresu Vojvodine ostao bi u Olimpijakosu ili bi igrao po Evropi. A na to sto si napisao da je Falkao bolji od Saponje samo cu da se nasmejem, da li si svestan sta si napisao, decka neko gura da se to vidi iz aviona. Koliko je golova dao i sa kojom minutazom? I pre 2 godine kad ste osvojili niste bili bolji, ta titula je oteta, Partizan je ostecen za 7,8 bodova sigurno!!! Ovde si samo ti nerealan, jer ne zelis da verujes da smo bolji, UPOREDJUJES SRNICA I TRUJICA?? HAHAHA PA NAMA TRUJIC SEDI NA KLUPI, A VAMA JE SRNIC NAJVECE POJACANJE!! O cemu da pricamo?

avatar
England
Thursday, 03.09.2015
20:43

Kahriman i Zivkovic su slicni golmani znaju da odbrane nemoguce a znaju i da prime jeftin gol. Dalje, lijevi bek Ibanjez bolji od Petrovica ali vjerovatno ce igrati Lekovic kojeg nisam imao priliku da gledam, sa kvalitetima Subica sam upoznat on je iz mog grada. Desni bek Vulicevic i Petkovic obojica na transfermarketu vrijede 1,5 milona i obojica izlaze iz teske povrede. Stoperi Vukasin Jovanovic dosta panican igrac, kao i na drugoj strani Fabrisijo s' tim da je Fabrisijo morao i Petrovicevu stranu da pokriva u dosadasnjim utakmicama. Balazic ili Pavicevic tesko pitanje Pavicevic iskusniji ali sta mu to vrijedi kad napravi onakav kiks protiv Kairata, Balazic solidan ove sezone prosle je bio dosta bolji. Zadnji vezni iskreno nisam gledao Donalda i necu da lupam, Jevtovic se dobro pokazao ali dosta panici u odredjenim situacijama. Centralni vezni Brasanac igra sezonu karijere, dok Grujic stagnira. Ofanzivni vezni Katai i Babovic tu su negdje Katai polako ulazi u formu dok Babovic igra toplo hladno. Desno krilo Vered ili Andrija glupo je i porediti. Lijevo krilo Abubakar najbolji igrac protiv batea u odlicnoj je formi na drugoj strani u dobroj je formi i Srnic. Napad Saponjic ili Jovic, Saponjic je dobio na samopouzdanju nakon sp a i gola protiv batea dok Luka nikako da se iskaze u vecim utakmicama. Klupa Partizana po meni dosta jaca.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
19:32

Revolt, što bi me bilo sramota od istine?

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
19:00

zexn Je l' to bješe onaj Živko kikser, što je klupu grijao svim Partizanovim golmanima unazad 10 godina? ako je Vulićević bolji od Petkovića što ne dobi poziv za reprezentaciju? A šta je Luković radio u Zenitu i Udinezeu u zadnjih 5god? Ko je uopšte taj Balažic strašni? Đe je on igrao? Grujića prati ove sezone, prati kako će do ljeta za njega stizat' ponude od 6-7 milja. Za Kataija koji ima 24g kažeš da nije isti kao Katai od 19g? pa i nije, zreliji je i bolji sada. Stevanović? To onaj vječiti talenat što u Seriji B ne zabada? Srnić za Trujića fudbal izmislio.. A Šaponja jeste odličan igrač, ali druže da Jović nije bio povrijeđen pred Svetsko, Šaponja ne bi ni ulazio.. mnogo si nerealan dečko, ja sam svih ovih sezona izuzev one kada smo osvojili prvenstvo govorio da imate bolji tim, što sada nije slučaj.. pozdrav

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
18:18

Kako te nije sramota, Kadisonu jedan...

avatar
The Real Man
Thursday, 03.09.2015
17:59

Kahriman bolji od Zivka? I Petkovic bolji od Vulicevica? Nadam se da se salis! Koji Lukovic? 5 godina fudbal nije igrao, Balazic je 100 puta bolji. Fabrisio je malo slabiji, ali ne mozes sigurno da kazes da su stoperi Zvezde bolji, jer je decko igrao kvalifikacije za LS i njegove igre u Evropi ne mozes da uporedjujes sa igrama vasih po nasim livadama!!! Donald tek treba da se dokaze, ono sto je Jevtovic pokazao do sada je odlicno, tako da ni tu ne mozes da tvrdis da ste bolji. Brasanca necu da komentarisem. Katai i Babovic, pa tu su negde, Katai nije onaj stari od pre 5 godina. Krila? Pa pazi da niste bolji!! Zivkovic, Trujic, Abu, Stevanovic? Napad? Saponjic je napadac za sve vase, plus Abubakar moze napred, ne zaboravi Bozinova, jos nije potpuno spreman, ali dace 15 golova i ligi siguran sam!! Klupu ne pominjes? Jacu klupu imamo 10 puta i to je velika prednost!!!

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 03.09.2015
16:37

Ja bih rekao da Partizan osim na desnom beku nema boljeg igraca ni na jednoj drugoj poziciji odbrane. Stvarno ne vidim ni jedan objektivan razlog da neko kaze kako su Partizanovi stoperi bolji, pogotovo uz oporavljenog Lukovica. Veliko je pitanje sto se tice sredine, ali zaista veliko, posto je Zvezda dovela dosta dobrih, u napadu Paco ima prednost, ali ne preteranu. Prednost Partizana je u Zivkovicu, Saponjicu, Abu-u, Brasancu i Vulicevicu, oni bi odmah mogli u prvu u Zvezdi. Plasim se da ste se debelo istripovali za ove ostale, i da ste ih precenili, pa ce opet biti sudija kriv, posto vidim da prognozirate nekih 3,4 razlike, sto nije ni blizu realne situacije sa pojacanjima koje je Zvezda dovela. Tu pre svih mislim na: Ibanjeza, Srnica, Donalda, Plavsica...

avatar
Savoa
Thursday, 03.09.2015
14:54

Hahahah pa Partizan ce vas zgazit.

avatar
Milos023
Thursday, 03.09.2015
15:13

Hahaha,bas si duhovit,ali ko se poslednji smeje najsladje se smeje :)

avatar
Milos023
Thursday, 03.09.2015
17:09

Ne zeli drugome zlo!Zato ste tu gde i jeste...Smejali ste se Zvezdinom rasulu,za par godina ste dosli i vi tu...tako ce vam biti i sa fudbalskim klubom,samo polako!!!!

avatar
Thursday, 03.09.2015
15:38

ja mislim da ce vam to smejanje biti zadnje , bar se nadam ...

avatar
paok1926
Thursday, 03.09.2015
14:53

Znaci na prolece vise penala

avatar
NJRBOB
Thursday, 03.09.2015
15:08

A Sa druge strane, posto ce vam otici saponjic u fenerbahce standardni plus 7 nadoknade bice povecano na plus 10... Stara nemacka izreka kaze ako sedis u kuci napravljenoj od stakla, nemoj bacati kamenom

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 03.09.2015
16:51

Standardni? I odakle ti plus sedam? Zna se ko redovno kaska:-D