Još jedno tužno veče srpskog fudbala, Zvezdina blamaža!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.08.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Bilo je mučno gledati Zvezdinu nemoć u većem delu meča protiv Sasuola večeras. Izuzev nekoliko izleta Kataija, ostatak Zvezdinog tima statirao u ubedljivom trijumfu italijanskog predstavnika.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako su se večeras osećali kao kod kuće, uz veliku podršku oko hiljadu ''Delija'' na polupraznom ''Mapeiju'', fudbaleri Crvene zvezde potpuno su razočarali.

Sa konačnih 3:0 čak su i dobro prošli, s obzirom da je ekipa Sasuola tokom ovog meča imala još bar tri stopostotne prilike.

Na početku je delovalo da će Zvezda ''pokazati zube'' Italijanima, ali nije dugo trebalo da se ta slika promeni potpuno u korist domaćina.

Nagoveštaj toga videli smo u 13. minutu, kada je Politano oštro šutirao sa distance, ali je Kahriman sigurno uhvatio tu loptu.

Međutim, samo četiri minuta kasnije, Sasuolo je poveo - Berardi, 1:0!

Politano je ponovo šutirao sa preko dvadeset metara, Kahrimanu je lopta prošla ispod ruke, pogodila jednu, pa drugu stativu, ali je na odbijenu loptu natrčao Berardi i sproveo je u nebranjenu mrežu - 1:0.

Taj gol možete da vidite OVDE.

Deset minuta kasnije, novi opasan napad Sasuola po desnoj strani terena, na kraju oštar šut Berardija, ali lopta završava tik pored stative.

Kako je meč odmicao, Zvezda je bila pod sve većim pritiskom, nova stopostotna prilika za domaće viđena je samo minut kasnije, ovoga putav posle akcije po levoj strani. Novopečeni štoper Le Talek je naivno ispao iz igre, zicer je na kraju imao Defrel, ali je sa nekih sedam-osam metara poslao loptu pored gola!

U 40. minutu slična situacija kao kod vodećeg gola, ali ovoga puta se Kahriman nije dao iznenaditi.

Ipak, samo nakratko, pošto već od 42. minuta Sasuolo je vodio sa 2:0. Bila je to rutinska akcija Politana kroz statičnu odbranu Zvezde, uz sadarnju sa Berardijem, koji mu je asistirao za 2:0.

Ništa bolji utisak Zvezda nije ostavila ni u nastavku. Možda čak i lošiji, iako je do kraja primila još samo jedan gol, i to u 69. minutu.

Tek što je ušao u igru umesto odličnog Berardija, Falćineli je sjajno centrirao sa leve strane, a Defrel pored indisponiranih Zvezdinih štopera lako završava akciju - 3:0.

Njegov gol pogledajte OVDE.

Mogli su domaći da još više napune mrežu Damira Kahrimana, pogađali su stative, imali situaciije jedan na jedan, prolazili kroz Zvezdinu odbranu kako su hteli, pa Zvezda može da bude čak i zadovoljna ovim ishodom.

Na drugoj strani, kako rekosmo, izuzev Kataija, koji je nešto konkretno i uspevao da uradi do same završnice, ostali ni nalik na ekipu koja već godinu dana beleži totalnu dominaciju na domaćoj sceni.

Očigledno, Evropa je nešto sasvim drugo, još uvek daleko za naš klupski fudbal, što potvrđuje i debakl Vojvodine protiv AZ-a u Novom Sadu, istim rezultatom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

124 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đorđe Čvarkov
Friday, 19.08.2016
15:07

@Poznavalac Ne vraćamo se vraćaju se jer ja nisam deo ekipe...

avatar
Raki
Friday, 19.08.2016
12:16

Da pocnemo od Kahrimana pa preko Fridela I ostalih Zvezdinih pojacanja sve su to losi fudbaleri za Evropu. A posebna prica je Plavsic , gace do zemlje ,stucne do dupeta pa kako moze da trci i bori se za Zvezdu. Garantujem vam da je on u svojoj glavi ZVEZDA nad zvezdama i da se tako ponasa, medjutim istina je sasvim drugacija. Svi Srpski klubovi mogu da igraju uspesno samo u Srbiji i nigde vise.

avatar
grof05
Friday, 19.08.2016
10:11

E sad se tek vidi koliki je uspeh ostvario Partizan prosle sezone u Evropi

avatar
Moemilo
Friday, 19.08.2016
09:29

KAKO GOD...SA ZVEZDOM DO KRAJA ZIVOTA!!!!!

avatar
Poznavalac
Friday, 19.08.2016
08:04

ocekivano,u evropi se ne sklanjaju protivnici igraci nije vam to JSL..zivite u iluziji,rekao sam to odavno da imate neki tim jer vam rezultatima iz nase lige mazu oci..videli ste sta je sada evropa i kako se igra tamo pa nauk za ubuduce.

avatar
Đorđe Čvarkov
Friday, 19.08.2016
14:24

Naravno Partizai bi pobedio i Ludogorec i Sasuolo.

avatar
Poznavalac
Friday, 19.08.2016
14:38

partizan od pre godinu-dve i bi..ludogorec vas je nadigrao u obe utakmice i samo pukom srecom niste primili jos toliko golova..mi smo sa njima igrali egal utakmice i sreca je faktor koji je nedostajao ali necu da se prepucavam..videli ste evropu,proveli se kako ste se proveli i sada se vracate da radite u nasoj zemlji ono sto najbolje znate-mesetarite i namestate utakmice..

avatar
Sale76
Friday, 19.08.2016
07:47

Posle kazete kako ste vi ponos Srbije!A ovu zemlju brukate gde god da odete,sramota!

avatar
Vanja Grubač
Friday, 19.08.2016
18:47

Nisu oni već onih 17 stranaca,,,boli ih uvo,

avatar
Vanja Grubač
Friday, 19.08.2016
18:54

Kaže mi komša koji je vatreni da su trebali da im daju 8 komada...nisam gledao...Jel moguće?

avatar
Mihajlo Stojkovic
Friday, 19.08.2016
07:32

Polakoooo, istina ovo što smo gledali nije ličilo ni našta! Svi se slažu je'l te i svako pljuje svog favorita. Ja bih ovako ocenio ovaj okršaj: "Posle Ludogoreca i Kangine dečije psihičke nezrelosti mogli smo da se upoznamo sa talentovanim pojačanjem koji ni ne zna čiji dres nosi ko što i sam Deki Stanković kaže. Posle njegovog crvenog kartona zvezda je izgubila šansu i za LŠ i za LE, ko malo razmisli bolje. Vidi se da je crnja jako dobar u deljenju mekih lopti i preciznih asistencija ali i da ima malo pravije vijuge kad je logika u pitanju. Posle toga ovaj meč može da nam kaže da Mouče može da muče ko i Kanga koji nije igrao i da ode mast u propast. Pored toga podsećam da je impotentna zvezda imala psihički kolaps što zbog gore navedenog, što zbog loše atmosfere ili psihičke situacije tima ne znam ni sam ali jedno evidentno je da je ceo tim bio izgubljen tj mislima ko zna gde. U Beogradu nam ostaje da se saberu i pokažu koliko vrede. Ko će proći nema puno dileme, a zvezdašima ostaje da navijaju!"

avatar
amigo999
Friday, 19.08.2016
07:11

Eh da su nasoj ligi (Zvezdi, Partizanu...) Kolarev, Ivanovic,Subotic,Matic,Ljajic, Sulejmani i nasi klubovi bi se nosili sa drugima...da igramo jaku ligu imali bi novac da zadrzimo najbolje igrace....Radite na osnivanju balkan lige i doce pare i kvalitet....ovako nikada...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Friday, 19.08.2016
12:29

Ne,to niko ne radi,la caki hrvatska koja ima Mamica u dinamu,za Partizan je najbolje da se privatizuje,za zvezdu neznam da li bi joj nesto to pomoglo,oni su rodjeni gubitnici.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 19.08.2016
06:47

Pozdrav za grofa doktora fudbala, piksija i ostale što su prvo najavljivali lš pa le, da ćete razbiti ludogorec pa sad sasuolo.. Smešni ste svi vi koji ste pomislili da ćete dobiti sasuolo! Bili ste se digli do nebesa i nemoj sad da se iščudjavate što nam je drago što ste ispali!

avatar
Đorđe Čvarkov
Friday, 19.08.2016
14:26

Već sam i rekao ovde Zvezda je vodila u oba meča sa Ludogorecom nedostatak iskustva i fizičke spreme doveo je do toga da se ispadne...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 20.08.2016
14:02

Nedostatak kvaliteta zemljače nemoj se zavaravamo! Zvezda iz 2007. i Partizan iz 2002. i 2010. bi ovoj Zvezdi i ovom Partizanu dali po 6-7 komada bez da se oznoje!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 19.08.2016
06:32

Према виђеном, боље нисмо ни заслужили...

avatar
Friday, 19.08.2016
01:40

Gde je onaj sto hoce Zvezdu i Ludogorec u L.S.? Kakvih ljudi ima,da ne verujes... Nemoc naseg fudbala...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
11:24

Ja sam pisao da bih pre gledao Ludogorec, Steau, Zvezdu, Dinamo nego li Totenhem, Arsenal, PSZ, Sevilju, da gledam, jer nisam Englez, Spanac, vec Balkanac i Srbin, i drazi su mi ti timovi a ti lepo ajde mars iz zemlje pa gledaj tamo u Evropi siroko ti polje...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
13:00
avatar
Friday, 19.08.2016
12:46

Inace,dajes najgluplje komentare na portalu,cirkus si... :)))

avatar
Friday, 19.08.2016
12:46

Hahaha,smesan si sine,kao bioskop... :))) hahaha

avatar
Mance34
Friday, 19.08.2016
01:12

Eh da je sudijo glodjovic i da su pojedini likovi nama dobro znani mogli malo da udju u svlacionicu Sasula da im odrze besedu u stilu Al Pacina u filmu Kum, onda bi zvezda imala velike sanse da nastavi niz ne pobedivosti cak i pehar lige sampiona ne bi bio daleko, al ovako......

avatar
Đorđe Čvarkov
Friday, 19.08.2016
14:32

Kako možeš tako nešto da kažeš? Ako si gledao neki meč sad u novoj sezoni mogao si da vidiš da je Zvezda svakog protivnika zgazila sad što je u zadnjih nekoliko mečeva bio crveni karton to je već bilo pri vodstvu i velikoj dominaciji na terenu. Ipak izgleda da to ne govori da je Zvezda mnogo jaka već da je naša liga veoma loša kao i klubovi u njoj...

avatar
Mance34
Friday, 19.08.2016
15:22

Pa ocigledno je da se zvezdi svi sklanjaju sa puta u domacem sampionatu, niko ne zeli da se zamera vladajucim mafijaskim strukturama... pa to je i vrapcima jasno...

avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 19.08.2016
00:43

realnost je sledeca,svi koji su u vrhu srpskog fudbala da se posalju u penziju jer ovakva strategija saveza i klubova vise ne vodi nigde..mlade igrace gledamo po polusezonu max godinu dana i ajmo u prodaju,nema ni jednog konstantnog kluba u srbiji menjaju se treneri i postave cesce nego deci pelene i mi kao ocekujemo rezultate,a oni su ocigledni,propadamo vrtoglavom brzinom,ako ovako nastavimo za 2-3god gledacemo albanske timove i kosovske (kvazi drzave)timove po evropi,a mi cemo se zadovoljavati rezultatima u derbijima

avatar
FRATRIA
Friday, 19.08.2016
00:06

Sve razumem ali ovog Cvetkovica i Mauce(nika) staviti da igraju zajedno na strani je kao da igras sa dva igraca manje u polju! Pa Ristic decko koji nikad nije igrao beka je bolje zatvarao svoju stranu i igrao smireno a ovaaaj Boze me sacuvaj sta je ovo.. Grof jedini krivac za postavku taktike, izostavljanja Petkovica, Plavsica, Srnica iz prvih 11. Takodjer i ne davanjem sanse Babunskom. I dete od 5 godina vidi da Maucenik i Ruiz nisu nista napravili za ovih 10-ak utakmica a uzivaju u poverenju Grofa. Strasno!!!

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Thursday, 18.08.2016
23:22

Kataiai majstor, kao i ostali zvezdini igraci/stranci,a Kahriman isti Iker Kasiljas iz najboljih dana,vidim Barsa ga trazi kao zamenu za Brava...A da ne pricam o devojcicama sa Arene,umislili da su nikad blizi Evropi,hahaha...

avatar
cukambre
Friday, 19.08.2016
01:13

Katai je jako dobar igrac samo sto nema sa kim da igra u Zvezdi.Mozda za jos 2,3 igraca pored njega moze da se kaze da su solidni ili blizu toga,a ostali su katastrofa.Par solidnih igraca je daleko od onoga sto je potrebno da se udje u Evropu,svi nasi klubovi su ocajni,ne samo Zvezda.

avatar
Friday, 19.08.2016
08:54

Odlican komentar.

avatar
amigo999
Friday, 19.08.2016
07:12

Ako nastavi Katai ovako, prodatce ga zvezda...

avatar
masimomorati
Thursday, 18.08.2016
23:20

Dana kad je Sasuolo izvucen znao sam da je super ako Zvezda izvuce dva minimalna poraza. Ocekivan rezultat.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 19.08.2016
09:40

Nije uopste problem rezultat...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.08.2016
10:22

Ocekivao sam malo vecu borbenost, pa nije valjda jednom Kataiu i onim strancima motiv da igraju po srpskim livadama, ali eto, sta je tu je...

avatar
masimomorati
Friday, 19.08.2016
12:48

Pa nije problem. Cak je i povoljan. Trebalo je realno biti 5 ili 6 -0

avatar
Jedan jedini
Thursday, 18.08.2016
23:20

Sta kaze Nemajna Vidic?koga nije sve bilo u timu?A sta kaze piksi?kad ce se sastaviti koja pesmica

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 18.08.2016
23:26

Nije bilo premijera, Tola, pomoćnih i glavnih srpski sudija i Kangića ako je on uopšte i bitan.

avatar
cukambre
Friday, 19.08.2016
01:23

Ja razumem da ti je drago sto je Zvezda ispala(dzabe revans),al treba da te bude sramota da provociras jer su Grobari najavljivali da ce Zvezda ispasti u drugom kolu,a tad je ispao Partizan.Ne kazem da je uspeh sto smo dosli do plej ofa za LE,al ni Partizan nije nista bolji od Zvezde,ne zna se ko je gori.Samo neke provokacije izmedju Delija i Grobara,kao da su u pitanju Real i Barsa pa se samo provocirate.Nas fudbal je jadan,svi klubovi su ocajni a ne samo Zvezda,al neki nemaju pametnija posla pa cekaju da Zvezda ili Partizan ispadnu da bi pisali gluposti ovde.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 18.08.2016
23:14

Sasuolo sasuo tri komada a realno je mogao još pet.

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 18.08.2016
23:02

Realnost i nista drugo, ja ne znam ko je uopste pomislio da Zvezda moze pruziti ikakav otpor sasuolu bez da je podcjenjujem. Sasuolo je ekipa koja igra u jednoj od najjacih liga svijeta gdje ima uz kup oko 45 jakih utakmica godisnje, nasi timovi ni blizu nisu dorasli timovima iz liga petice, bilo je i smijesno nadati se necemu nazalost.

avatar
Dejan Rakic
Thursday, 18.08.2016
23:01

Alo bre sta je ovo pa zasto niko nije na poluvremenu usao u njihovu svlacionicu da im kaze da je to stub srpstva,i da nemoze to tako bre

avatar
Аполо
Thursday, 18.08.2016
22:57

Kahriman je ocigledna rupa, ukopao nas je u tri utakmice zaredom svojim greskama, medjutim odbrana je suplja ko sir. Ludogorec je prolazio kao od sale, a nista bolje nije ni protiv drugih. Na Marakani cemo igrati cisto da odbranimo kakvu takvu cast, a onda sledi egzodus pocevsi sa Vieirom i Kataijem...

avatar
Đorđe Čvarkov
Thursday, 18.08.2016
22:57

Likujte grobari likujte ima nade za vas ima i taj plej-of dele se bodovi.

avatar
iskusna vezara
Thursday, 18.08.2016
22:56

talijani, smete li vaterpola..?

avatar
Branislav
Thursday, 18.08.2016
22:56
avatar
Marija Maja Pajic
Thursday, 18.08.2016
22:54

Umesto da igraju sa pravim klubovima neka igraju sa bačkom spartakom vozdovcem radnikom.....

avatar
delije niksic
Thursday, 18.08.2016
22:54

Ocajno,nakon 15 minuta je bilo jasno da nemamo sanse i da su oni druga planeta za nas.Nema veze idemo dalje u nove pohode!

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 18.08.2016
22:53

evo zasto ne igra poletanovic plavsic u evropi bozovic je pogresio sa la telekom razdvojio je njega i donalda kanga ne dostajao ma sta debili pisali za njega

avatar
EDO
Thursday, 18.08.2016
22:53

Blamaza da nas tim izgubi od sestog tima iz Kalca?...novinari ocigledno misle da je ovo 91`....

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 18.08.2016
22:53

Tužno i žalosno, jadno i bedno za Evropu, ali za našu ligu smo i dalje prejaki gde nemamo dostojnog protivnika što posle plaćamo u Evropi.

avatar
10ticker
Thursday, 18.08.2016
22:52

Daleko smo mi od jevrope..

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 18.08.2016
22:52

Nemamo mi kvalitet. Tacka.

avatar
mile strbac
Thursday, 18.08.2016
22:51

Amateri da su htjeli ozbiljnije mininum bi 10primili

avatar
jfvr
Thursday, 18.08.2016
22:51

Jel se pise Sasuolo ili Sasulo ?😀😀😀😀

avatar
Bojan Nikosavic
Friday, 19.08.2016
09:00

Pise se Zaglebje, ili Zaglembje?

avatar
Bojan Nikosavic
Wednesday, 24.08.2016
09:32

A mozda i Shamrock?A mozda i Spartak Subotica?

avatar
jfvr
Friday, 19.08.2016
12:34

Kairat se pise 😯

avatar
Marko Stojanovic
Thursday, 18.08.2016
22:51

Da bi mogli da igramo Evropu moramo u kontinuitetu igrati "teske" utakmice. Samo se na takvim utakmicama igraci uigravaju. Na takvim utakmicama se razvija koncentracija tokom svih 90 minuta igre - a njen nedostatak je osnovni problem nasih timova u Evropi. Za Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i ostale nase ekipe koje pretenduju da igraju Evropu, uz duzno postovanje tih timova, pogubne su utakmice u Milanovcu, Pecincima, Lucanima, itd ... Nazalost Jadranska Liga u fudbalu je ne samo nasa realnost vec surova obaveza ako zelimo bilo kakav rezultat u Evropi. Medjutim tu se izgleda pitaju "navijaci" a ne iskreni i pravi ljubitelji fudbala u Srbiji...

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 19.08.2016
11:32

nije, nego je resenje u sledecem, prvo sudije da ne sviraju sitne i smesne faulove za bg blizance, da ne iskljucuju u 90% slucaja nepotrebno protivnicima igrace, da ne ponistuju protivnicima u 80% slucajeva golove, da ne sviraju u 70% smesne penale za bg blizance, drugo, da treneri bg blizanaca tokom sezone kada uigraju jedan tim na leto taj tim dograde sa 1 ili 2 igraca koji ce biti klasa u odnosu na to sto su imali, i to na pozicijama gde je sripelo, zatim da ti treneri tokom jedne sezone stvore 2-3 mlada igraca koja ce baciti u vatru i trece, da rukovodstvo klubova ne krade sam klub i ne vrsi smesne transfere i sebi provizije u dzeb stavlja, e kada sve to se izpostuje onda neka se jave, dotada prolazice ovako kako prolaze a u Evropi iz godine u godinu sve gore...

avatar
Friday, 19.08.2016
20:52

Kaze se ponistavaju.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 19.08.2016
18:52

Auuuuu....pa zašto je nisi posećivao ?Nije ona bauk.

avatar
Nikola (*Czv*)
Thursday, 18.08.2016
22:50

Ipak su klubovi 6-7 na tabeli jači od šampiona Srbije nažalost..Zahvaliti se Kahrimanu što pre..Kriv za gol u Razgradu,kriv za gol u Beogradu,i sada kriv za prvi gol Sasuola..Bogati gazda i mali sin Juventusa prave ozvoljnu priču..A samo mi nije jasno zašto se javljaju navijači Zaglebje Lubina?? 400 minuta bez gola? Prvenstvo nije ni počelo a oni imaju već -6.

avatar
Nikola (*Czv*)
Friday, 19.08.2016
05:46

*6-7 na tabeli iz top 5 liga.

avatar
Miroslav
Friday, 19.08.2016
06:55

A možda ste pogrešili što im niste rekli da ste svetski šampioni, možda bi imali više respekta, ovako nisu znali s kim igraju....?

avatar
Thursday, 18.08.2016
22:48

Ne mogu da verujem da nisu stvorili ni jednu jedinu šansu,a mogli da prime bar još pet komada ako ne i više,šampion Srbije ccccc.....

avatar
Alex DeLarge
Friday, 19.08.2016
10:16

To je najveca tuga... Ne samo da je ovaj tim bio sampion Srbije, nego je to matematicki u normalnom sistemu bio jos u Novembru. Pa kakva je to nasa liga??? Evo i ove sezone ce sad kad nema Evrope ostaviti Partizan jedno 10-15 bodova do plej ofa, samo sto meni (za razliku od tebe) tu nista nije smesno. Meni je tuzno hvaliti se time da si najmanje los u kaljuzi kao sto sto bi ti i par tvojih drugara odavde radili... Rekao sam da je Sasuolo Barselona za Ludogorec, ali da je sampion Srbije ovoliko daleko od ozbiljnog fudbala - pa sramota brate...

avatar
Friday, 19.08.2016
18:45

Odakle ti ideja da u mom komentaru ima bilo kakvog smeha ili sarkazma,u mom komentaru možeš da vidiš samo čuđenje i nevericu!

avatar
Thursday, 18.08.2016
22:47

Pored Odbojkasica Kosarkasica(koje su doduse malo razocarali jer sam ocekivao bolju partiju, ali nema veze) i vaterpolista ove jadniek nisam hteo ni da pogledam. ALi ovo je realan rezultat. Da je Susaolo odustao od LE pa i necemu da se nadamo, ali oni su ocigledno zeljni da igraju LE i samim tim Zvezda nema sanse.

avatar
myspace
Thursday, 18.08.2016
22:47

Blamaza ma kakvi... Iskreno drago mi je zbog poraza jos kada bi zveknuli 3 gola u bg a mogu i vise. Da konacno vec jednom vidimo gde nam se nalazi fudbal, kao neka strana pojacanja ne znaju loptu da povezu. I zvezda i partizan da se privatizuju to je jedini spas.

avatar
rossonero_t
Thursday, 18.08.2016
22:44

Ocekivano, mada mogli su da prodju mnogo gore... Sasulo nije igrao na svom nivou.

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 18.08.2016
22:43

Igrači Ludogoreca nisu spavali pred malu Marakanu pa su mogli 'ladno da daju 10, a igrači Sasuola nisu u takmičarskom ritmu pa su imali 12 šansi za gol. Pitam se kako li bi izgledali rezultati da su se igrači Ludogoreca naspavali, a igrači Sasuola u takmičarskom ritmu? Ali nemojte mnogo da brinete već u nedelju vas čekaju srpske sudije i sigurna pobeda u nameštenoj vam SL.

avatar
Zikone pfc
Friday, 19.08.2016
04:01

A mi kad osvajamo titule to je cisto ko suza, jel? Neka njih malo da osvajaju pa cemo mi opet I tako u krug. Svi sretni I zadovoljni a koga jos evropa zanima?! Mene ne zanima. Bitno je da se mi prepiremo ko neandertalci, to je car srpskog fuzbala.

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 19.08.2016
18:06

Mi osvajamo, oni otimaju ili kako oni kažu uzimaju. To svako ko se razume u fudbal vidi, vidi suđenje, odluke svih komisija, na šta liče naše utakmice u SL, na šta njihove, a ko ne vidi ništa samo neka pogleda utakmice u Evropi u poslednjih 20 godina.

avatar
LoleRava
Friday, 19.08.2016
13:35

Bravo majstore,samo pogresnom coveku to pises,on je najgori.Rekao si sustinu,a samo zaslepljeni ne zele to da vide,a ima ih dosta.Pozdrav za tebe.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 19.08.2016
10:20

Vi covece ni u Srbiji ne pobedjujete, alo... Od ove Zvezde koja je ponizena sinoc ste slabiji duplo. Pa na vama bi se i Krotone izivljavao... Ispali ste pobogu od nekog Poljskog tima za koji ni kladionicari nisu culi, sto se ti javljas uopste covece? Backa vas nadigrala u Humskoj. Nasao ko ce kome da se smeje, srpska tuga...

avatar
poljskikupanjac
Thursday, 18.08.2016
22:43

nije blamaza nego katastrofa ne mogu da verujem da smo toliko suplji

avatar
Dikan
Friday, 19.08.2016
10:50

Spremni za kupanje!

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 18.08.2016
22:43

..pravo mucenje,katastrofa! A vec za golmana nemam komentar,odavno goreg golmana Zvezda nije imala..

avatar
No ®ules
Thursday, 18.08.2016
22:43

Kada su izvukli Sasuolo svi su likovali, iako mi je Zvezda draza od Italijana, znao sam i napisao da je to krajnji domet crveno-bijelih. Sasuolo vrijedi 4 puta vise od Zvezde i stabilan su prvoligas Kalča, nema tu puno logike.

avatar
ZubA
Thursday, 18.08.2016
22:42

Zasto blamaza ? Pa zasluzili smo ovo. A da nije bilo Kahrimana bilo bi jos ovoliko golova koliko god da je kiksao. Samo posle svega onoga sto je uradio prosle sezone nije zasluzio sve ove uvrede i prozivanja. Mi Srbi bas brzo zaboravljamo.

avatar
Thursday, 18.08.2016
22:41

Баш се лепо наместили да се паралелно са медаљама догоде и ови резултати клупског фудбала и да се коначно покрене тема зашто се паре бацају у те клубове, посебно Партизан и Звезду уместо да се њихова имовина искористи за прављење пословних објеката, а да паре које се улажу у њих да се улажу у људе који овој земљи доносе резултате и медаље. Шта ће нам уопште професионални клупски фудбал?

avatar
LoleRava
Friday, 19.08.2016
13:37

To se i ja odavno pitam!

avatar
F.S.M.J.T
Thursday, 18.08.2016
22:41
avatar
gosfkcz
Thursday, 18.08.2016
22:41

Daleko bolja ekipa fizicki i tehnicki. Ristic jedina svetla tacka.

avatar
Al(a)din
Thursday, 18.08.2016
22:41

Protiv Sasuola na Marakani se oprostiti od Kataia, jer ide. Sanse nema da Zvezda prodje Sasuolo. Odbrana je bila sasvim solidna. Svaka cast Risticu. Bolji je u defanzivi od Ibanjeza, ali sa Ibanjezovim centarsutevima ne moze. Ko je rekao Ruizu da bude fudbaler ? Katai nije umeo da primi loptu. Vieira uopste ne postize golove u Evropi. Pa nisu Valeta, Ludogorec i Sasuolo Partizan pa da im postize golove. Muce ne sme vise igrati po desnoj strani. On kao i Daglas Kosta usporava napade po toj strani. Pas igra katastrofalna. Gde cete visokim loptama na Plavsica i Vieiru ? Koji mozak moras biti da to uradis ?

avatar
Kontra
Thursday, 18.08.2016
22:40

Svaki put kad zvezda izgubi srpski fudbal tuzan, ocajan, nije samo zvezda srpski klub, a I svako normalan u Srbiji je navikao na njihove poraze u kvalifikacijama,pravili ste od zvezde liverpul,navijaci ovo ono, ovo je normalna slika I rezultat ekipe sa marakane,partizan jedini uradio nesto u evropi zadnjih godina, ako nista igrao grupna takmicenja, ovi ni to ne mogu, ovo je sramota.

avatar
fcb
Thursday, 18.08.2016
22:39

Kad učiniš da Sasuolo izgleda kao Barselona

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 18.08.2016
22:39

Невиђена срамота.

avatar
Dikan
Friday, 19.08.2016
10:47

Brate, menjaj nik!

avatar
~Posejdon~
Thursday, 18.08.2016
22:39

Ja ne znam sta sam ovo gledao i koga sam gledao. Nigde veze s vezom, kao kocheve u ledjima da imaju. Respect Plavsicu za borbenost!

avatar
Juventino SS
Thursday, 18.08.2016
22:38

Sad su se uverili oni koji su pričali lako će Zvezda. Sreća je bila na strani Zvezde večeras jer mogli su da prime još nekoliko.

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 18.08.2016
22:38

Kažem ja da Plavšić treba da igra ali Grof zna najbolje :D

avatar
Александар Марчић
Thursday, 18.08.2016
22:38

Zastoo, zastoo, zastooo Zvedoooooo

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 18.08.2016
22:37

nije blamaza nego realnost...cekamo sad nekog strucnjaka kao sto je dusan basta da kaze kako su sanse 50%-50% i da zvezda ima velike sanse za plasman dalje i da je sasuolo slaba ekipa...cekamo zvezdine navijace koji su bili ubedjeni u pobedu i govorili kako italijani ne igraju ozbiljno evropu...berardi vrhunski odigrao kao i dankan a i kanavaro,golman sasuola iskreno ne znam da li je imao neku odbranu sasuolo dominirao celu utakmicu...videli smo kataija majstora koji je pocepao sasuolo navijaci zvezde od poluprofesionalnog igraca napravise ronalda...drugo je nasa amaterska liga a drugo je evropa tamo nema pomoci sudija...

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 18.08.2016
23:03

Upravo tako, ali niko mene ne slusa, svi mi se smeju i govore kako ce zvezda pobediti Sasuolo i kako je za klasu jaca.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Thursday, 18.08.2016
22:36

Kome smeta jaki sasuolo

avatar
cukambre
Thursday, 18.08.2016
22:36

Ne sastavljamo se,jednu krstenu akciju ne mozemo da izradimo.Ne zasluzujemo da prodjemo dalje,mnogo su bolji.

avatar
Don.Mile
Thursday, 18.08.2016
22:36

3-0 je najopasniji rezultat ... bice 6-3 sigurno na kraju ... Gazprom spremio 20m evra jer se rezultat ceni , dug od 50m evra vracen jos posle pobede nad maltezanima , ocekuju se potpisi jos 4 stranca ... dominacija se nastavlja ...

avatar
Povratak kralja XLI
Thursday, 18.08.2016
22:36

Sasuo je zvezdu Sasuolo da joj ne bi pomog'o ni Simeone Čolo, na maloj Marakani biće za zvezdu duplo golo, mnogo joj namešta njen Karadžić Tolo :D

avatar
Casus Luciferi 60:12
Thursday, 18.08.2016
22:35

ko je doktor!? nije ovo blamaza vec surova realnost! pa pa!