Još jedno pojačanje - Koga će odabrati Lalatović?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.01.2015.
10:35
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije već je angažovao dvojicu stranaca koji bi u prolećnom delu sezone trebalo da donesu bolju efikasnost ali Nenad Lalatović još uvek vaga oko formacije u i skladu sa odlukom biće angažovan još jedan klasičan špic ili krilni igrač ofan

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Ekspedicija FK Crvena zvezda nalazi se na pripremama u Sloveniji gde trener Nenad Lalatović pokušava da sklopi mozaik i uigra ekipu za prolećni deo sezone tokom kog će crveno-beli pokušati da nadomeste zaostatak za vodećim Partizanom.

Šampion Srbije imao je tokom jesenjeg dela sezone velikih problema sa efikasnošću a ta boljka trebalo bi da bude rešena tokom zimskog prelaznog roka i može se reći da su rešenja već pronađena.

Na "Marakanu" su stigli krilni napadači Džošua Parker i Fuad Salami ali Zvezda u svojim redovima i dalje nema klasičnu devetku kadru da obavlja ulogu "gol mašine".

Kako sada stoje stvari, Nenad Lalatović još uvek vaga oko toga u kakvoj formaciji će Zvezda igrati tokom proleća a problem je što odluka mora da bude donesena brzo iako se još uvek nije uverio u kvalitete pojačanja i još uvek ne zna hoće li u timu ostati Đorđe Despotović i Darko Lazović.

Stvari trenutno stoje ovako. Ukoliko se Lalatović odluči za formaciju sa trojicom igrača u navalnoj liniji od kojih bi samo jedan igrao klasičnog napadača, na "Marakanu" bi do kraja prelaznog roka ipak mogao da stigne Petar Orlandić.

Luka Jović poseduje talenat ali niko na "Marakani" ne može da garantuje da će biti kadar da se izbori sa teretom koji mu se nameće dok Đorđe Despotović nije pokazao da poseduje kvalitet za crveno-bele.

Tako bi na proleće Lalatović forsirao trojac Parker-Jović-Salami a Orlandić bi u tom slučaju bio podrška mladom špicu i rezervna opcija ukoliko omladinac ponovo zataji.

Druga varijanta je opcija sa angažovanjem Vladimira Jovovića ili Nikole Trujića koji deluju po krilima ali bi u tom slučaju Lalatović verovatno forsirao formaciju sa dvojicom brzonogih napadača što je manje realna opcija.

Ostaje, naravno, da se vidi koji će igrači napustiti klub i kako će Zvezda uspeti da se uklopi sa finansijama posle čega će biti jasnije hoće li uslediti još neko pojačanje u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
МаркоИвковићЈагода
Wednesday, 21.01.2015
11:51

Па да Лалат тера Звезду у још гору ситуацију, не могу да верујем. Ако већ будемо играли тако, онда боље да Јовић буде стартан,а Деспот да буде замена!