Još jedna opomena za "Ćurane"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
19:21
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine doživeli su poraz u prijateljskoj utakmici sa prvoligašem iz Mrštana što bi mogla da bude poslednja opomena za pulene Mladena Dodića uoči nastavka šampionata.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Belici nastavio je seriju loših rezultata na startu nove sezone pošto je nakon eliminacije iz Evrope i neočekivanog remija u prvom kolu JSL poražen u kontrolnom susretu sa prvoligašem iz Mrštana.

Moravac Orion savladao je kombinovani sastav ekipe Jagodine na stadionu podno Đurđevog brda rezultatom 1:0 (0:0) pred oko 200 stotine gledalaca.


Jagodina - Đuričić, Mirkailo, Aleksić, Gašić, Ilić, Cvetković, Adu, Martinović, Lepović, Jovančić, Savković

Igrali su još: Đorđević, Ivanović, Marinković i Petrović

Za novopečenog prvoligaša ovo je bila sjajna provera pred početak sezone dok fudbaleri Jagodine moraju da konsoliduju redove kako bi u nastavku sezone počeli da beleže rezultate u skladu sa kvalitetom tima.

Fudbaleri Jagodine od početka nove sezone ne znaju za trijumf pošto su na tri odigrane utakmice dva puta igrali nerešeno a jednom su poraženi na domaćem terenu u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za LE.

U prvom kolu domaćeg šampionata Jagodina je odigrala 1:1 sa povratnikom u Superligu, lučanskom Mladošću, dok u drugom kolu "Ćurane" očekuje teško gostovanje aktuelnom šampionu na "Marakani".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke