Još jedan Zvezdin biser - Miloš Stojanović

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.07.2014.
19:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je ovog leta, pod vođstvom novog trenera Nenada Lalatovića, uvrstila među prvotimce nekolicinu najtalentovanijih fudbalera iz omladinskog pogona, koji se sve više nameću.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

O Luki Joviću se dosta govorilo u poslednje vreme, ali momak koji takođe zaslužuje veliku pažnju s obzirom na kvalitete koje poseduje, svakako je i Miloš Stojanović, 17-godišnji defanzivac Crvene zvezde.

S obzirom na njegovu mladost i neiskustvo, teško je očekivati da će tokom jesenjeg dela prvenstva imati veliku minutažu, pored Pavićevića, Lazića, novajlije Planića, ali je i sama činjenica da je već dobio priliku da konkuriše za prvi tim, veliki korak napred za njega.

Crveno-beli se ovih dana ponovo nalaze na pripremama u Sloveniji, u Termama Čatež, a Miloš Stojanović za sada ima sjajne utiske, kad su aktuelne pripreme u pitanju.

''O minutaži ne razmišljam, već čekam svoju šansu, ali po pričama trenera i stručnog štaba, verujem da ćemo dobiti šansu'', ističe Stojanović.

On dodaje i da mu iskusni Savo Pavićević mnogo pomaže korisnim savetima.

''On nam baš dosta pomaže na treninzima kad treba da savladamo neke nejasne situacije. Dobro prihvatam njegove savete i mislim da ćemo dobro sarađivati'', poručio je Stojanović u izjvi za klupski sajt, uz poruku da očekuje i odbranu titule naredne sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke