Još jedan ''otpisan'' u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.01.2016.
10:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve je izvesnije, biće još odlazaka iz Humske ove zime.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kao što je poznato, ekipu Partizana su tokom prvenstvene pauze već napustili Brazilac Fabrisio, zamenik kapitena Stefan Babović, krilni napadač Petar Grbić i 18-godišnji zlatni ''Orlić'' Ivan Šaponjić.

Tom spisku će, kako sada stoje stvari, biti dodato i ime Nemanje Petrovića, levog beka Partizana, koji je u finišu jeseni silom prilika pokrivao i poziciju desnog beka, ali i zadnjeg veznog, gde je možda ostavio i najbolji utisak.

Naime, današnji ''Žurnal'' prenosi da novi trener Partizana Ivan Tomić ne računa ozbiljno na ovog igrača i da ga čak neće ni voditi na pripreme na Kipar.

S obzirom da je i još jedan levi bek crno-belih Nikola Leković blizu odlaska u BATE Borisov, o čemu smo juče pisali, crno-beli bi na toj poziciji na proleće mogli da ostanu sa Aleksandrom Subićem i mladim Miroslavom Bogosavcem.

Zato se postavlja opravdano pitanje da li je to Tomiću dovoljan izbor, ili će klub iz Humske ponovo na toj poziciji tražiti pojačanja, iako su letos dovedeni i Subić i Leković, od kojih je samo ovaj prvi donekle opravdao poverenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.01.2016
14:34

Ljubi ga Vazura?!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
12:01

Moze i Bandalovski levog beka da odigra, nema potrebe tu za novim...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 17.01.2016
13:47

Šansa da Bogosavac dobije svoje minute. Nadam se da ćemo izvući neke pare od Petrovića.

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
18:34

I ja se nadam, ali ne ocekujem previse...

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
11:43

Saranov (Kljajic, Jovicic)- Bandalovski (Vulicevic), M. Stevanovic (Jovanovic), Gogua (Bosnjak/Balazic (kad se vrati svome tati, a mozda je bolje da ga napisem nego da ga ne napisem/Cirkovic), Subic (Bogosavac)- Everton (I. Petrovic/Jevtovic (*Glavcicu to nije prirodna pozicija i njega je potrebno sada poslati na pozajmicu)- Zivkovic (Golubovic), Suma (Lukic/Ninkovic, Kosovic (za njega je takodje bolje da nekome bude pozajmljen)/SALE), A. Stevanovic (Knezevic)- Umaru/Lazovic (Mihajlovic), ??? (Vlahovic/Jovanovic). Potpuno su nam nepotrebni Zivkovic (mislim na Zivka Zivkovica i nadam se da se necu ujesti za prste/jezik te da ce Saran naredne polusezone biti na nivou- ne svog nadimka nego na nivou forme Hahaha), Fabrisio (nije jos reseno sa njim tako da je njegov status nejasan, jos nas nije napustio i u onom formalno-pravnom smislu), N. Petrovic, Lekovic (on spada samo u kategoriju suvisnih, nikako potpuno ili prilicno nepotrebnih timu), Luka, Marinkovic, Glavcic (pozajmica), Kosovic (pozajmica), Trujic, Bozinov, Fofana. Naravno, uvek isticem i to da je pozicija Brasanca takva da sad treba da ode, Umaru takodje bolje da ode jer je indisponiran kad igra u domacoj ligi, a ako ode, otvara se prostor za Lazovica, slobodni i brisani:-D P.S. I Askovskom i Eliomaru istice ugovor za pet meseci i trinaest dana, mislim da je jasno sta tu treba ciniti, sa njima samo ostro:-D

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 17.01.2016
14:43

Moguce je da Brasanca planiraju da igra bocnog veznog,slicno onome sto je igrao DJ.Lazic u Djukicevom mandatu.

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 19.01.2016
10:06

Pogledaj sad sta smo uradili sa Dzigijem, umesto da produzimo sa njim ugovor cisto da bismo dobili neko pristojno obestecenje za njega, decko ide iz Partizana za manje od milion...

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
18:36

Moguce, ali ja ne bih voleo da on to igra.

avatar
Blazer
Sunday, 17.01.2016
17:18

Aškovski jedan od ponajboljih igrača JSL na lijevoj strani.....

avatar
Sunday, 17.01.2016
11:24

po meni Leković je bio bolji od Subića, ja bih pre Subića prodao a priliku da se dokaže dao bih Bogosavcu.

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
13:27

Hvalim te Boze da ima i razumnih ovde...

avatar
Blazer
Sunday, 17.01.2016
17:19

Ne znam šta si gledao.....

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
11:19

I drugi je opravdao poverenje (neka je i donekle, ali ga je opravdao) imajuci u vidu okolnosti koje su ga snasle. I N. Petrovic i Lekovic ili i Lekovic i N. Petrovic su deca Partizana, ali kvalitet je na strani NL:-D