Još jedan odlazak iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.03.2016.
09:48
Izvor: Sportske.net, Sport

Ovoga puta, trener Ivan Tomić je ostao bez jednog od svojih najbližih saradnika.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle jučerašnje ostavke člana Radne grupe Vojislava Nedića, još jedan rastanak u Humskoj!

Kako prenosi ''Sport'', dosadašnji trener golmana Partizana Radiša Ilić odlučio je da se posle četiri godine na toj poziciji povuče - iz privatnih razloga.

Isti izvor navodi da je Iliću već pronađena i zamena, a to će biti još jedan nekadašnji čuvar mreže crno-belih Nemanja Jovšić, koji je u poslednje vreme radio sa golmanima Teleoptika, u stručnom štabu Igora Spasića.

Jovšić je kao igrač ponikao u Humskoj, stigao je i do prvog tima, ali u njemu nikada nije dobio pravu šansu. zatim je branio boje Banata, Zemuna, kulskog Hajduka, Inđije, a i teža povreda ga je sprečila da napravi nešto više u svojoj karijeri.

Što se tiče Radiše Ilića, njega navijači Partizana pamte iz vremena kada je klub iz Humske poslednji put igrao u Ligi šampiona. Ilić je bio prvi čuvar mreže u kvalifikacijama koje su crno-beli uspešno prebrodili, ali je u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja njegovo mesto zauzeo Vladimir Stojković, koji je naknadno stigao u Partizan.

Ilić je u Humskoj ostao i po okončanju karijere i u poslednje četiri godine je kao član stručnog štaba radio sa golmanima Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Redman
Tuesday, 08.03.2016
14:56

Nije covek mogao vise da gleda krs od ekipe. Mozda, mozda, a mozda nije mogao da gleda kako u sedam dana dva puta pokradete Radnicki. Hhahhahhahhahhah, komedija. Ko izadje poslednji, nemoj slucajno da gasi svetlo hahhahhahhahha :)

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 08.03.2016
17:51

Ajde Turcine ne benavi ovuda. Tvog mutanta ce pre stici katanac. Ni jedno zlo ne traje vecno... !

avatar
Redman
Tuesday, 08.03.2016
19:12

Tacno, ne traje vecno, zato nestajete polako. Vidim da i ti znas da je tako, cim se toliko nerviras narandzasti :) A vidim nije te sramota da se javljas posle kradje u Nisu. Jos malo pa necemo vise gledati partizan, ionako nema sta da se vidi narandzasti :) Svi beze sa broda koji tone, jos malo pa ce ostati samo tomic, ali mozda, a mozda i ne... Cak ni kod vas ne mogu svi da gledaju kradju, pa zato beze hahhahhahhahahhahhah :) Smesan si sine :)

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
11:06

Aman, dosta ga je i bilo u strucnom stabu, cemu je on mogao da nauci golmane?! Sa druge strane, i zamena mu je malo jaca od kisele vode...

avatar
azor ahai
Tuesday, 08.03.2016
14:15

ODLAZAK KRALJA I REVOLT ponovo napadaju udruzeni ...radisa ilic vam je doneo ligu sampiona jer kad je on bio na golu belgijanci od straha su sutirali nebu pod oblake !!! SMEJALI STE SE KAD JE ZVEZDA TONULA ALI SADA....kolo srece se okrece!

avatar
azor ahai
Tuesday, 08.03.2016
21:51

mislis crvenoj zvezdi koja je osvojili deset titula odmah po osnivanju dok ste vi vasu prvu titulu osvojili posle 31 GODINE CEKANJA ! 1976 ste osvojili prvu titulu a osnovani ste 1945 veliki klub nema sta !!!!

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 08.03.2016
17:52

Smejemo se i dalje tom komicnom klubcicu.

avatar
azor ahai
Tuesday, 08.03.2016
16:17

dule vujosevic navija za zvezdu pogledaj moju sliku iz novina...tako da...veliki je to udarac za vasu legendu

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
15:34

Vidis moj nadimak? Razmisli o tome sta to znaci, vi i dalje padate i tonete, gasite se iz dana u dan, ostao je vam samo jedan krak:-D