Još jedan i Lalatović zatvorio slagalicu!

Autor: Boris Jovanović
petak 23.01.2015.
09:57
Izvor: Sportske.net

Zvezda će angažovati još samo jednog igrača i na taj način zatvoriti prelazni rok kada su novajlije u pitanju. Ko ide na pozajmicu?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zvezdi je potreban krilni igrač i on će stići u narednih par dana. Trujić je ostao samo želja, iako ga Lalatović zna iz Napretka pa će na "Marakanu" sleteti Nikšićanin Jovović koji se pominjao prethodnih nedelja i u vezi sa dolaskom u Partizan.

Lalatović je jasan, to je poslednji novajlija, ekipa je spremna za proleće u kome će Zvezda pokušati da pretekne Partizan i odbrani titulu. Aktuelnom šampionu se daju male šanse, crno-beli su se dodatno pojačali, imaju jači i uigraniji tim od komšija i teško je verovati u preokret.

I dok se iz Slovenije gde se Zvezda priprema može čuti standardna priča o 15 pobeda na proleće, baš taj mali broj mečeva će naterati Lalatovića da uzme olovku i precrta nekolicinu igrača.

U ovom trenutku ih je previše, to nije konkurencija već gužva, prema zamislim mladog stručnjaka potrebna su 22 fudbalera.

Zvezda ima višak na štoperima posle dolaska Lukovića i ostanka igrača koje su mnogi videli van granica Srbije, poput Lazića i Pavićevića. Na spisku igrača koje je Lalatović odveo u Terme Čatež je 29 fudbalera, nema Salamija zbog problema sa vizom, on će se priključiti ekipi i putovati na drugi deo priprema.

Ako izuzmemo golmane, najmanje petorica će morati da napuste klub ove zime i da se dokazuju van "Marakane". U pitanju su mlađi igrači, ako ostane Lazić, Planić bi mogao da napusti klub, kako piše "Sport" on je o statusu razgovarao sa Zvezdanom Terzićem.

Ali, Lalatobić veruje da Planić može desno da zameni još uvek povređenog Petkovića.

Postoji mogućnost da ode Kovačević, ako stigne dobra ponuda, ali vezni red je dobro popunjem kao i napad koji bi trebalo da predvodi Parker. Uz Salamija i mladog Jovića to je prvi izbor trenera, što opet navodi da bi i Despotović mogao da napusti Zvezdu.

Otpisan je i Mijailović, bivši kapiten je pod suspenzijom.

Do kraja priprema ima dovoljno vremena da se možda neko nametne ili definitivno ispadne iz konkurencije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke