Još jedan bivši Zvezdaš pojačava Vošu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.07.2016.
10:40
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

S obzirom da su ostali jedini srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u Vojvodini vredno rade na angažovanju novih pojačanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U iščekivanju dvomeča sa Dinamom iz Minska u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina se pojačala nekadašnjim napadačem Crvene zvezde Milošem Trifunovićem, a kako prenosi ''Mondo'', još jedan bivši fudbaler Zvezde bi mogao narednih dana da dođe u redove Vojvodine.

U pitanju je korpulentni štoper Bogdan Planić, koji je sa aktuelnim trenerom Vojvodine Nenadom Lalatovićem već sarađivao u Crvenoj zvezdi pre dve sezone.

Planić se, međutim, u Zvezdi nije dugo zadržao, pa se prošle sezone vratio u OFK Beograd, gde je nosio i kapitensku traku.

Međutim, ispadanjem ''Romantičara'' iz Superlige, postalo je jasno da će Planić potražiti novu sredinu, a kako sada stoje stvari, on bi trebalo da poijača odbrambeni bedem novosadskih ''Lala''.

Naredni dani pokazaće koliko je ovaj transfer blizu realizacije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 25.07.2016
15:14

Planića bi mogli za godinu dana prodati za milionče, bez problema. Nadam se da će doći u Vošu!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 25.07.2016
14:28

Сигурно најбржи штопер у Супер лиги.

avatar
zlogi
Monday, 25.07.2016
13:07

samo vi dovodite pojacanja, to sto u klubu radnici nisu dobili 7 meseci platu, to nikom nista, sto dug raste i sad ce ubrzo biti preko 10 milki, opet nikom nista.....bolje gurajte svoju decu bolje ce igrati od ovih koji dolaze, pri tom mozda i prodate nekog za lepe pare :/

avatar
Monday, 25.07.2016
14:46

koju svoju decu kad su sve prodali da bi opstali

avatar
zlogi
Monday, 25.07.2016
17:05

koga su prodali i za koliko, daj neka imena, mani se toga sve... prolazim gotovo svakog dana pored SC Vujadin Boskov, ima mladih fudbalera dovoljno, a koji bi bili jednako uspesni kao ovi dovedeni panjevi -.-

avatar
Anderton
Monday, 25.07.2016
12:42

Auuu...Lalatoviću ja sam ipak mislio da ti znaš šta radiš . Bolje da si uzeo Ćirkovića ili Ostojića mlađeg iz Partizana , ovaj lik je rupetina na kub.