Još jača Zvezda, ''naći će se novca'' za pojačanja!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.01.2017.
12:10
Izvor: Beta

Sudeći prema današnjim najavama iz Zvezde, njeni navijači bi trebalo da tokom proleća imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da će tim u drugom delu sezone biti mnogo jači nego prošle godine i da je ekipa u obavezi da bude najbolja.

"Rešili smo nekoliko bolnih pozicija i mislim da Zvezda u drugi deo ulazi mnogo jača nego što je bila prošle godine. Titula je cilj koji se podrazumeva kada igraš u Zvezdi", rekao je Terzić novinarima na početku priprema.

Fudbaleri Zvezde su se okupili u Beogradu, a Terzić je naveo da očekuje da tim bude kompletan do 27. januara i odlaska na drugi deo priprema na Kipar.

"Zvezda ima obavezu da bude najbolja, šampion i pobeđuje sve. Svesni smo kakav je cilj pred nama, a za pojačanja će se naći novca", kazao je Terzić.

Do sada su došli Srdjan Vujaklija i Nemanja Milić, kao i omladinski reprezentativac Milan Senić, kojeg je Terzić uporedio sa Kristijanom Ronaldom, o čemu opširnije možete da čitate OVDE.

Klub je napustio Ugo Vijeira, otići će i Tomas Fibel i David Babunski, a "zeleno svetlo" ima i Mihailo Ristić, za koga je zainteresovan Espanjol.

"Pregovori su u toku i postoji velika verovatnoća da Ristić napusti Zvezdu u januarskom prelaznom roku. Mislim da će se tu završiti što se tiče odlazaka", rekao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde je ponovio da Mičel Donald, Damjan Le Talek, Gelor Kanga i Džon Ruiz neće moći da napuste klub u januarskom prelaznom roku.

"Imamo ponude za igrače koji su nam neophodni, najveću za Kangu, ali on nema zeleno svetlo za odlazak. Kada igra Kanga, igra i Zvezda, on je neophodan, ima maštu i kreativnost", rekao je Terzić.

Kada je reč o desnom beku Marku Petkoviću, Terzić je naveo da se sa njim privode kraju razgovari oko produžetka ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Monday, 09.01.2017
23:17

Svi ovi mladi igraci sto dolaze nek pogode dvojicu zarada,terzic pametno igra

avatar
Vanja Grubač
Monday, 09.01.2017
20:32

za pojačanja će se naći novca......juče bankrot ako ne ode crni gruja a onda svaki prelazni rok sve skuplji a dug sve manji...mrmot pakuje čokoladu

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 09.01.2017
19:22

Звезда је на правом путу да стане на чврсте ноге.

avatar
Povratak kralja #48
Monday, 09.01.2017
19:03

Preče će Ronaldo postati Senić nego Senić Ronldo isto kao što je Falkao postao Luka Jović, a ne obrnuto kako je najavljivao doktor-mag ekonomije i fudbala. Stvarno je žalosno šta je sve dozvoljeno ovom klubu u Srbiji.

avatar
Monday, 09.01.2017
19:54

Sa ovako negativnim pristupom, Vi šaljete negativnu sliku o sebi. Voleti PFC ne znači i mrzeti FKCZ. Ja sam navijač Zvezde koji ne mrzi Partizan. Želim PFC-u sve najbolje. Za vreme pauze u prvenstvu i prelaznog roka, utakmicu igraju dve uprave a kada krene prvenstvo, onda na scenu stupaju igrači. Pa ko je bolje radio neka nosi šnjur.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
01:40

Za razliku od nas, vi to cinite samim svojim postojanjem, vec svojom pukom egzistencijom vredjate zdrav razum. Nista licno, ovo je fakat.

avatar
Dača
Monday, 09.01.2017
16:51

Ako vas ovaj ne odvede u stečaj neće niko.

avatar
Monday, 09.01.2017
16:03

akcize na duvan i eto pojačanja

avatar
Monday, 09.01.2017
16:02

EVROPA JE JEDINI KRITERIJUM prilikom angažovanja pojačanja. Sve drugo neće zadovoljiti očekivanja navijača koji su u zadnjim evropskim kvalifikacijama izgubili zadnju nadu. KANGA je čudan igrač. Nikada ne znaš kako će zaigrati i kakav film će se odmotavati u njegovoj glavi. I sasvim je izvesno da nije evropski kalibar. Ja bih doveo još kvalitetniju DESETKU od njega. To je profil Budaleskua, ali kvalitet za Evropu, desetka koju posle Piksija nismo imali priliku da vidimo. Nema igre bez igrača, niti šansi bez pakera... ŠPIC treba da bude profil Vieire, ali za klasu bolji, za Evropu. Kada su u pitanju ŠTOPERI, ja bih doveo onoig Norvežanina što mu je žena Srpkinja i još jednog domaće. Ako ode Petkovbić, imamo DESNOG BEKA u liku Cvetkovića, samo mu kao alternativu dovesti mladog, perspektivnog igrača.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 09.01.2017
15:42

Мене мало плаши то што Белодедић каже за оног Румина да је мало тежак и да нема брзину.

avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 09.01.2017
15:27

Imas i ti mastu i kreativnost kad nekog decka stavljas u istu recenicu sa Ronaldom.

avatar
Nemanja Duduk
Monday, 09.01.2017
14:22

Spic ,dva stopera i desni bek jos. Ali prava pojacanja ne za ovu nasu ligu vec za kvalifikacije i to odmah da se uigraju do leta! Inace opet ispadamo lagano i to sad od Levadije ili Omonije i slicno

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 09.01.2017
13:30

Хоћемо опет титулу али и Европу.

avatar
Navijač Partizana
Monday, 09.01.2017
19:19

Jedno je sta vi ocete a drugo je realnost...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 10.01.2017
08:13

Каже се хоћете. То је наша жеља а видећемо после каква је реалност.