Još dva velika pojačanja Radničkog u finišu prelaznog roka!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.08.2016.
22:25
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Niški Radnički potvrdio angažovanje još dvojice novih fudbalera na kraju letnje pijace.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Ekipa Radničkog iz Niša, koja iz sezone u sezonu igra sve značajniju ulogu u našem šampionatu, biće još jača u nastavku Supedrlige.

Klub sa Čaira potvrdio je da je angažovao još dvojicu igrača, i to štopera Aleksandra Ignjatovića i napadača iz Rusije - Ramazana Šamiloviča Isajeva.

Ignjatović je već dobro poznat u Nišu, s obzirom da je već branio boje Radničkog u periodu od 2006. do 2008. godine. Potom je igrao u Borcu, kratko u Fejenordu, a odličan utisak ostavio je u mađarskom Honvedu, za koji je odigrao preko 120 utakmica.

Ovaj 28-godišnji defanzivac je sa Radničkim potpisao ugovor na godinu dana.

Ruski napadač Isajev je deset godina mlađi. Dolazi iz Mahačkale, gde je branio boje Torpeda iz Armavira, a zatim i beloruskog Dinama iz Bresta, za koji je na 12 mečeva postigao dva gola.

On je sa Nišlijama potpisao trogodišnji ugovor, a u Radničkom će se pridružiti još dvojici svojih zemljaka, Anastasu Mordatenku i Igoru Konovalovu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 01.09.2016
00:26

Kakav bedem Bulat i Ignjat, lelele, uzivancija, pa sad idemo i vise od 4 mesta... jos kad bi ovaj klinja eksplodirao i bio otkrovenje, odlicno se radi posle vise od 20 godina, sad nema opustanja, gazi sve...

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 31.08.2016
23:31