Jesu li se ''Brđani'' oporavili od preokreta na ''Marakani''?

Autor: Beta Beta
subota 15.08.2015.
15:29
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je danas da njegova ekipa mora dobro da se pripremi za predstojeću utakmicu protiv Radničkog iz Niša i pruži maksimum kako bi se vratila zacrtanim ciljevima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 19 časova na svom terenu protiv Radničkog iz Niša, utakmicu šestog kola Super lige Srbije.

"To je tradicionalno neugodan protivnik za Čukarički i to može da bude dodatni motiv. Iskusna ekipa koja dugo igra disciplinovano, takmičarski i na rezultat. Zna šta hoće na terenu. Tako je bilo i u poslednjoj utakmici koju smo odigrali na Banovom brdu (1:1). Radnički ume da iskoristi svaku šansu. Moramo dobro da se pripremimo za utakmicu", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Milojević je naveo da je Radnički sastavljen od brojnih igrača koji imaju međunarodno iskustvo, da je dobro popunjen u svim linijama i da njihovi dobri rezultati nisu slučajnost.

On je istakao da nema kadrovskih problema u timu.

Čukarički je u prošlom kolu izgubio od Crvene zvezde sa 1:3, a Milojević je rekao da je njegova ekipa dva poluvremena te utakmice odigrala različito.

"Prvo poluvreme je bilo dobro, ali koliko je bilo dobro prvo, toliko nije bilo dobro drugo. Ta utakmica je iza nas i slede novi izazovi. Verujem u moje igrače i siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bismo se vratili u zacrtani kolosek. Neće biti laka utakmica, ali imamo snage, koncentracije, pameti i mudrosti da odigramo kvalitetan meč i da dođemo do željenog cilja", rekao je on.

Milojević je rekao i da je dosadašnje prvenstvo do sada bilo zanimljivo i da "svako svakog može da pobedi".

"Ako se vratimo u prošlost, prvenstva su počinjala početkom avgusta, pa su otprilike 'žrtvovana' prva tri - četiri kola zbog prelaznog roka. Sada je  situacija takva da je do kraja prelaznog roka ostalo još dve nedelje, ekipe će odigrati osam kola, pa ne mogu sebi da dozvole luksuz gubitka bodova. Sa druge strane, možda postoje i određene kalkulacije zbog deljenja bodova", rekao je on.

"Za sada se stiče utisak da svako svakog može da pobedi i sigurno da će biti još oscilacija. Mnogo ekipa se traži, promenjeni su sastavi. Kada se promeni jedan, dva, tri igrača pojavljuje se problem da se napravi balans u timu kako bi se došlo do pozitivnog rezultata. Tako je i kod nas", dodao je Milojević.

On je podsetio da su klub napustili standardni igrači Nikola Stojiljković i Rajko Brežaničić, kao i Zoran Rendulić.

"Potrebno je vreme da se priviknemo na nove igrače i potrebno je vreme za njihovu adaptaciju. Ja verujem u njih, ali je to jednostavno proces koji traje. Mnoštvo igrača je prošlo taj proces u Čukaričkom. Imamo mnogo igrača sa više od 100 utakmica za Čukarički i to je podatak koji mnogo govori o samom radu u klubu", naveo je Milojević i istakao da su ekipu mnogo poremetile priče o odlascima pojedinih igrača i da jedva čeka da se završi prelazni rok.

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković rekao je da je Radnički neugodan protivnik i da njegova ekipa želi pobedu kako bi počela niz dobrih rezultata. Mediji su prethodnih nedelja spekulisali da će napustiti klub, ali on nije želeo o tome da priča.

"To sam prepustio rukovodstvu kluba, pre svega sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću. Oni vode računa o tome. Na meni je da budem koncentrisan na utakmice, a ne na priče o mogućim transferima. Kada se dogodi, dogodilo se. Ne razmišljam o odlasku. Ukoliko ga ne bude, ostajem u ozbiljnom klubu koji ima jasnu strategiju i ciljeve, dobro radi i sigurno je da ću u Čukaričkom napredovati", rekao je Stojković.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ParniValjak!
Saturday, 15.08.2015
17:18

Cuka nije in sta narucito , slucajnost je sto su prosle sezone zavrsili treci.