Jeste li videli kako se Zvezda oprostila od Bosančića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Miloš Bosančić je završio epizodu u Crvenoj zvezdi, bez osvojenog trofeja. Ali, Zvezda kao veliki klub, poželela je svom sada već bivšem fudbaleru više uspeha u nastavku karijere.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pre godinu dana u ovo vreme, jedna od glavnih fudbalskih tema u Srbiji bile su najave prelaska nekadašnjeg fudbalera Partizana Miloša Bosančića u redove Crvene zvezde.

Iako je svojevremeno branio boje crno-belih, Bosančić se uoči dolaska na Marakanu isticao i ''bombastičnim'' izjavama o svojoj velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, ne krijući ogromnu želju da ostvari svoj fudbalski san.

I, dolaskom Nenada lalatovića na klupu Zvezde, Bosančiću se san ostvario. Navijači Crvene zvezde su očekivali da on bude jedno od najvećih pojačanja crveno-belih u minuloj sezoni, da tu svoju veliku ljubav prema klubu pokaže na pravi način i na terenu, ali umesto toga - bled utisak!

Više se tokom sezone govorilo o nekim incidentima u kojima je navodno učestvovao, nego o dobrim partijama u Superligi.

U drugom delu sezone je znatno ređe i dobijao priliku da zaigra, zbog čega ni sam nije krio nezadovoljstvo.

Zato njegov odlazak iz Zvezde nije nikakvo iznenađenje, a Crvena zvezda se na Tviteru na ovaj način zahvalila Milošu Bosančiću na godinu dana provedenih u našem najtrofejnijem klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke