Jesenas mu je slomio nos, ali Tadić bi ga rado video u Beogradu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle pobede u Gruziji, naša reprezentacija vratila se na prvo mesto na tabeli Grupe D, a naredni rival ''Orlovima'' u junu biće selekcija Velsa.

Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda
Beta/Pic by David Rawcliffe/Propaganda

Povezane vesti

Ovaj susret će biti odigran u Beogradu, a podsetimo, prethodni duel ove dve reprezentacije jesenas je završen je rezultatom 1:1.

Tu utakmicu je obeležila i teška povreda Dušana Tadića, kome je polomljen nos posle brutalnog starta Nila Tejlora, ali njihovog novog susreta neće biti u Beogradu, jer je Tejlor u meču sa Irskom bio još brutalniji i polomio nogu Kolmenu, zbog čega je zaradio isključenje.

Osim Tejlora, boje Velšana u Beogradu neće braniti ni njihov najbolji igrač i prva zvezda tima Garet Bejl, a u izjavi za ''Alo'', Dušan Tadić ističe da bi više voleo kada bi obojica izašla na megdan ''Orlovima'', da ih Srbija pobedi u kompletnom sastavu.

''To što Garet Bejl neće igrati za Vels u Beogradu od velikog je značaja, jer je on njihov najbolji igrač. Ako mene pitate, voleo bih da on igra protv Srbije, da na terenu pokažemo da smo kvalitetniji. Pogotovo bih voleo da igra Nil Tejlor, ali šta da se radi. Velšani igraju veoma grubo i takve partije im se nekada isplate, a nekada ne'', izjavio je Tadić.

Naravno, zadovoljan je svojom igrom u Tbilisiju, ponovo je zaslužan za sve golove našeg tima, prvi je postigao sa bele tačke, kod druga dva je asistirao, a prijaju mu i poređenja sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

''Volim da preuzmem odgovornost i ne bežim od nje. Prija mi kada situaciju imam u svojim rukama i kada od mene zavisi. Jeste teško, ali se u tim trenucima zbog adrenalina osećam neopisivo. Pritisak me motiviše da pružim još bolje partije.

Poređenje sa Draganom Stojkovićem me dodatno motiviše, jer svi znaju kakav je on igrač bio. To mi daje snagu da pružim maksimum, da izvučem iz sebe ono najbolje'', izjavio je naš najbolji fudbaler u tekućim kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Sunday, 26.03.2017
17:11

E kad bi Tejlor igrao pa povedemo 2-0 i u 89 minutu ubacimo nekog mesara iz JSL da mu slomi ne nogu nego kicmu pa da vidi kako je to kada se igra mesarski fudbal.Seljak obican.

avatar
Sunday, 26.03.2017
12:58

Bravo Tadicu... Bravo za stav prema Tejloru. KO TEBE KAMENOM, TI NJEGA HLEBOM. To mogu samo najbolji. Bravo Tadicu!!!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 26.03.2017
12:17

Samo je Ljajica moguce porediti sa Piksijem, ti mozes sa npr. R. Petkovicem.

avatar
Sunday, 26.03.2017
12:59

Ne lupaj... Decko igra fenomanalan fudbal i srcem i dusom za Srbiju. Majstorski...

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 26.03.2017
16:20

Ne mogu ni ljajic ni Tadic da se porede sa piksijem ali Tadic nam je trenutno pola reprezentacije

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 26.03.2017
13:53

Fenomanalan Hahaha Neka nadje drugi klub vec jednom taj majstor.

avatar
L F C
Sunday, 26.03.2017
12:13

Svaka cast na izjavi, to pokazuje koliko je tadic veliki, ne samo kao igrac vec i kao covek.

avatar
Maximovic
Sunday, 26.03.2017
17:31

Nebi da budem surov ali ovo bi se moglo protumaciti da je bolje da su kompletni u slucaju nekog kiksa. Verujem u ovu reprezentaciju da nas moze odvesti ali ipak Vels nije za potcenjivanje kao ni Irska. U svakom slucaju moramo da pucamo na prvo mesto a u tom slucaju ovde se Vels mora pobediti jer nebi da razmisljam o barazu i protivnicima a kamoli sudijama ako nam zapadne neka jaca selekcija.