Jer, on je Saša Ilić - Legenda!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.02.2015.
11:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizanov kapiten i dalje zaslužuje sve komplimente za ono što pruža u svom Partizanu. Iako ga mnogi prerano ''otpisuju''...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je nekima delovalo da je tokom priprema u Beleku, a posle dolaska Stefana Babovića, kapiten nekako pao u drugi plan, trener Marko Nikolić tvrdi upravo suprotno, podsećajući na nemerljiv doprinos koji Saša Ilić daje klubu i u poznim igračkim godinama.

''On je Saša Ilić i dovoljno je samo to reći! Njegovo prisustvo u ekipi je dragoceno. Saša je igrač koji često sebe ume da zapostavi u korist mlađih igrača'', naglašava trener Partizana.

Tridesetsedmogodišnji kapiten Partizana je na tri kontrolne utakmice u Antaliji proteklih dana imao solidnu minutažu samo protiv moskovskog Dinama, ali šef struke crno-belih još jednom uverava da na Ilića i dalje najozbiljnije računa.

''Da su nam rezultati u tim mečevima bili prioritetni, Saša bi sigurno bio više na terenu. I jesenas kada su ga svi otpisivali i govorili da ne može više pokazivao je ne samo da je bitan nego da i dalje daje ogroman fudbalski kvalitet. Ima u njemu još mnogo energije, želje za pobedama i ljubavi prema fudbalu'', naglašava Nikolić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke