Jelačić: "Pokušaćemo da poremetimo Partizan"

Autor: Beta Beta
petak 22.07.2016.
14:37
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba debitanta u Superligi Spasoje Jelačić poručio je da će Bačka pokušati da "poremeti Partizan" u prvom prvenstvenom kolu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener fudbalera Bačke iz Bačke Palanke Spasoje Jelačić rekao je da je Partizan favorit u utakmici Superlige Srbije, ali je dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da poremeti crno-bele.

"U prvom prvenstvenom kolu očekuje nas izuzetno teška utakmica. Međutim, mi smo u predhodnih godinu dana pravili rezultat i davali svoj maksimum da bismo došli do ovakvih utakmica i ovakvog spektakla", rekao je Jelačić, objavljeno je na sajtu kluba.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između Bačke i Partizana igra se u nedelju u Novom Sadu.

"Pričati nešto o ekipi Partizana, jednom od najboljih klubova u državi, mislim da je suvišno. Naravno da je u ovom 1. kolu Partizan veliki favorit, ali mi ćemo učiniti sve da probamo da ih poremetimo i da svojim nekim maksimalnim zalaganjem i trudom probamo da prezentujemo sve ovo što smo do sada uradili", rekao je on.

Partizan je u četvrtak doživeo težak udarac pošto je eliminisan iz Evrope tako da je to još jedan od aduta debitanta u Superligi.

"Da li će to biti dovoljno za neki pozitivan rezultat i rezultatsko iznenađenje protiv Partizana videćemo posle 90 minuta. Ono što iskreno mogu da kažem je da će moja ekipa i kompletan pogon fudbalskog kluba Bačka dati svoj maksimum na utakmici protiv Partizana", dodao je Jelačić.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju u Novi Sad.

"Ovom prilikom želim da pozovem sve ljubitelje našeg kluba i sve žitelje Bačke Palanke da dodju u što većem broju u Novi Sad da nas bodre i da nam daju maksimalnu podršku u našoj prvoj, istorijskoj utakmici u Superligi Srbije", rekao je Jelačić.

Utakmica Bačka - Partizan igra se u nedelju od 19.00 na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mace
Saturday, 23.07.2016
14:56

Oni nisu nikakav favorit,zato igrajte bez straha i uzmite bodove,jer su oni sigurni!

avatar
Mama Revolta
Friday, 22.07.2016
17:10

Backa moze da dobije partizan, i to vrlo lagano. Ekipa partizana je sad potresena ispadanjem od silnih Poljaka, a ni sam partizan nema neke igrace, videli smo sinoc. Navaliti na Goguu kad drzi loptu, jer lik nema pojma gde udara kad ima loptu u nogama, kao da prvi put igra fudbal. Dakle pritiskom na njega, ili na onog malog placljivog moze da se ugura gol. Jedan gol u mrezi partizana je isto sto i pobeda, jer napad partizana ne postoji. Djurdjic nema blage veze, da ima dao bi vise od 2 gola u Fortuni prosle godine u Cvajti. Pored njega videli smo da Radovic nista ne donosi u igri, mator je, spor je, izgubio je tehniku, jednom recju, u kanalu je. Neca padavicar, poznat kao dribling u desno, je odavno provaljen. Koga tu ima jos? Djurickovic ili Marjanovic, majstori iz Nisa? Boza Bugarin ili mladi Zlatan Vlahovic? Mali Jankovic nije los, ali u paketu sa ostalim likovima, nula opasnosti po gol. Napred Backa, sad je trenutak da se partizan slomi do kraja, odmah na pocetku. Ajde drugari, pa da svi slavimo minus 50 na kraju!

avatar
Jedan jedini
Friday, 22.07.2016
18:16

Valetta???Partizan nije nadigran ispao je posle nesretnih penala.A sad jedna godina bez Evrope nevidim nista aporno.Vi nevidite Evrpu decenijama.Onda zamisli kako je vama?!Brigaj se ti za svoj klubcic legije stranaca.Sad ce Ludogorec....

avatar
El Diablo
Friday, 22.07.2016
14:41

Napred Backa,Tomicu,Ilieve i SNS upravo,odlazite!!!