Jedna rokada u postavi "Orlova" (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.10.2015.
17:09
Izvor: Sportske.net

Poslednju utakmicu kvalifikacionog ciklusa za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj počeće gotovo isti sastav koji je selekciji Srbije doneo trijumf u Elbasanu. Radovan Ćurčić napravio je samo jednu promenu u zadnjoj liniji tima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije od 18 časova igra poslednju utakmicu u sklopu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a duel sa Portugalom neće imati veći takmičarski značaj.

"Orlovi" su odavno počeli pripreme za naredne kvalifikacije pa utakmica sa Portugalom ima značaj samo u smislu samopouzdanja i podizanja atmosfere u nacionalnom timu.

U takvim okolnostima selektor Radovan Ćurčić odlučio je da izvede najjači sastav koji trenutno ima na raspolaganju što znači da će utakmicu sa Portugalom početi gotovo isti tim koji je u četvrtak savladao Albaniju u Elbasanu.

Jedina prinudna promena načinjena je u defanzivnoj liniji tima gde je mesto povređenog kapitena Branislava Ivanovića zauzeo Duško Tošić, dok su svi ostali igrači koji su počeli meč sa Albanijom ponovo zauzeli svoje pozicije u startnoj postavi.

Srbija
- Stojković, Tomović, Kolarov (C), S. Mitrović, D. Tošić, Milivojević, Matić, Z. Tošić, Ljajić, Tadić, A. Mitrović

Na drugoj strani, selektor Portugala Fernando Santoš napravio je značajne promene što se očekivalo, uzevši u obzir da je "Selekao" pre tri dana overio plasman na Evropsko prvenstvo.

Upoznati ste sa činjenicom da u Beograd nije doputovao Kristijano Ronaldo, a u timu neće biti ni standardnih igrača poput Rikarda Karvalja, Tijaga, povređenog Koentraa.

Portugal
- Rui Patrisio, Semedo, Fonte, Bruno Alveš, Eliseu, Danilo, Nani, Andre Andre, Migel Veloso, Kvarežma Dani

Utakmica Srbija - Portugal počinje u 18 časova uz direktan prenos na državnoj televiziji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Sunday, 11.10.2015
17:56

Ja stvarno ne znam koji su pozitivni atributi Tomovica? Pa Petkovic kakv god da je, bar je puno mobilniji i bolji u odbrani 1x1. Znamo kakve driblere krila portugal ima. Ne vidim perspektivu Tomovica.

avatar
sejn
Sunday, 11.10.2015
17:38

Gubimo sa 3-1.........

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 11.10.2015
17:20

Tadic treba na klupu

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
17:13

Zasto Stefan, a ne Uros? Zasto Dusan, a ne Miralem? Zasto, zasto, zasto - nema veze, hocu oprostaj sa pobedom, treba nam ovo JAKO. SRBIJA!!!