Jedna prinudna - Koliko će još promena napraviti Milojević?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.09.2017.
11:12
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde ne može da računa na Milana Borjana za današnje gostovanje Voždovcu ali se pored promene na golu očekuje još nekoliko rokada u odnosu na meč sa BATE Borisovim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ovog popodneva gostuju ekipi koja im je u prethodnoj sezoni zagorčala život. Voždovac je u završnici plej-ofa savladao tadašnjeg lidera prvenstva i otvorio Partizanu put ka šampionskoj tituli.

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na jučerašnjoj konferenciji kako njegov tim neće tražiti osvetu ali nema sumnje da će crveno-beli svim silama jurišati na tri boda.

Kao što je to bio slučaj u prethodnim prvenstvenim mečevima, očekuje se da strateg Crvene zvezde na teren izvede tim sa dvojicom klasičnih napadača.

U odnosu na premijernu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope doći će do nekoliko promena, a sigurna je rokada na golu jer je Milan Borjan istegao ligamente na šaci.

Osim pomenute promene očekuje se da će na teren Luka Adžić i Aleksandar Pešić, a da će Gelor Kanga i Nemanja Radonjić šansu čekati sa klupe.

Odbrambena linija ne bi trebalo da pretrpi bilo kakve promene, a mesta u startnoj postavi će zauzeti kapiten Mičel Donald, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić i Ričmond Boaći.

Vladan Milojević je u karantin poslao dvadesetoricu igrača među kojima su:

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić;

Odbrana:
Filip Stojković, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Damjan Le Talek;

Vezni red: Uroš Račić, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Gelor Kanga, Luka Adžić, Nemanja Milić, Nemanja Radonjić;

Napad: Aleksandar Pešić i Ričmond Boaći.

Evo kako bi trebalo da izgleda startna postava Crvene zvezde za duel sa Voždovcem.

Crvena zvezda sastav

Grafika: Sportske.net

Utakmica na krovu TC "Stadion" počinje od 17 časova uz direktan prenos na prvom programu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 17.09.2017
13:40

Supica na gol, a ne onu rupetinu Kahrimana.

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 17.09.2017
11:34

Nakon đurđevdanske utakmice na krovu prošle sezone nije se svidelo Terziću koliko im je pomogao Lazar Lukić, kum člana SD Crvena zvezda pa su odlučili da pošalju proverenog Bojana Nikolića koji je već jednom rešio utakmicu protiv Voždovca u korist zvezde kada Kovačeviću ni žuti nije pokazao za start za crveni karton, a zvezda dobila kasnije 1:0. Pomogao je i protiv Radničkog naredne sezone ali i da Partizan izgubi u Novom Sadu što sve možete videti u priloženom snimku: https://www.youtube.com/watch?v=yNTaSEcyKJw - zato (što) si zvezdo najmanja.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 17.09.2017
14:10

Kme kme kme bla bla

avatar
Yeti Sumadinac
Sunday, 17.09.2017
14:22

Zato ste vi delegirali Drincica da ne bude zabune i da slucajno ne pretegne. Nadam se da ce mi se zelja ispuniti da na vasim utakmicama osvane po par ukrstenih u svakom kolu.