Jedna lepa slika sa derbija je ipak poslata u svet...

Autor: Miloš Marković
petak 01.05.2015.
09:30
Izvor: Sportske.net

I pored svih dešavanja koje u javnosti osuđujemo već nekoliko dana, jedan momak se svojski potrudio da sa večitog derbija pošalje lepu sliku u svet.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U pitanju je David Vujanić, 22-godišnji momak koji je prava multimedijalna zvezda na ostrvu.

Ovaj momak sa ponosom na svakom koraku ističe svoje poreklo. Srbin koji je sa svojom porodicom emigrirao u Englesku boravio je na 148. večitom derbiju, za 'Copa 90' priredio sjajan prilog koji je retka lepa i pozitivna slika o večitom rivalstvu koja je poslednjih dana obišla svet.

Za razliku od krvavih scena, sukoba navijača i nereda na tribinama koji su dominirali u izveštajima, Vujanić sa mnogo emocija govori o Beogradu, o njegovim čarima, kao i o nezaobilaznom derbiju koji opisuje kao jednu stvar koju morate doživeti pre nego što umrete.

Podseća s ponosom Vujanić na činjenicu da je Crvena zvezda postala prvak Evrope, te ističe žal što je rođen godinu dana kasnije od tog istorijskog događaja.

"Na peharu Lige šampiona je ugravirano i ime srpskog kluba. Pa, to čak nisu doživeli navijači jednog Arsenala.", u svom maniru ističe Vujanić.

Osetio je čar derbija popularni Vuj, čistu emociju spakovao u šest i po minuta. Emociju koju morate pogledati i zapitati se još jednom, koja je svrha?

Koja je svrha rušenja svetinje?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Nicic
Friday, 01.05.2015
14:55

Da li ste vi svesni da stranci dolaze na nas derbi upravo da bi gledali nerede ? Sigurno ne dolaze da gledaju fudbal, vec sukobe, pirotehniku i tome slicno. Bez toga bi derbi bio obicna utakmica u ocima stranaca

avatar
Grobari Kanada
Friday, 01.05.2015
13:44

znaci svaka cast!