Javor se pojačao u Partizanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.06.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net

Ivanjički Superligaš doveo je najzvučnije pojačanje do sada u ovom prelaznom roku.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

"Bomba" pod Golijom!

Upravo su ovako na zvaničnoj fejsbuk stranici Javora iz Ivanjice propratili dolazak dosadašnjeg igrača Partizana i fudbalera koji je igrao već za Javor, Eliomara Silvu.

Popularni "Leo" naredne sezone nosiće dres novog Superligaša koji je prethodne sezone u Telekom ligi uspeo da izbori plasman u najjači rang i pomoći će ekipi trenera Janjića u ispunjenju ciljeva.

Veliki deo ekipe je ostao na okupu, a Eliomar je drugo pojačanje za narednu sezonu nakon Uroša Đuranovića koji je uspešno prošao probu na Stadionu kraj Moravice.

Pomenuti fudbaler je nakon sjajne sezone u javoru 2013. godine prešao u Partizan, ali nikada nije dobio pravu šansu da se pokaže u klubu ih Humske. Igrao je na pozajmicama u Mađarskoj i Grčkoj, a nakon povratka u Srbiju Partizan je ponovo odlučio da ga se odrekne.

Dakle, Javor je dobio veliko pojačanje u veznoj liniji za narednu sezonu, kakvi su im dometi?

БОМБА: ЕЛИОМАР СИЛВА ВРАЋА СЕ У ЈАВОР МАТИС ! ! !

Posted by Фк Јавор Ивањица on уторак 23. јун 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Tuesday, 23.06.2015
16:17

Nadam se da je Javor otkupio ugovor, da nije u pitanju samo pozajmica. Eliomar je dobio nekoliko puta priliku ali nije napravio razliku, Partizanu i za SL trebaju bolji igrači od Eliomara, a o LŠ/LE da ne pričam. Isto bih preporučio Ostojiću, Luki i Kojiću, a ne bi škodilo da prodamo i Lukača, N.Petrovića, Ćirkovića, Grbića i Marinkovića i da umesto njih dovdemo levog beka, zadnjeg veznog, of. veznog/krilo i napadača.

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 23.06.2015
15:00

E sad samo jos da uzmu od nas,Luku,Kojica i mozda Ostojica.

avatar
Grobar Niksic
Tuesday, 23.06.2015
13:54

Sprdnja dovedes momka odlično igra kupis ga odigra 2 utakmice i onda samo pozajmice... Bio bi bolji ove zadnje dvije sezone od mnogih koji su igrali kod nas

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 23.06.2015
13:20

Prodaja ili pozajmica?! Ostojic, Luka, Kojic, ali i Nemanja (i Ivan Petrovic), Cirkovic, Marinkovic, Grbic, na kraju krajeva i Lukac, a Bandalovski i Branko Ilic zbog kvote FGN- sve to treba prodati u narednih 10-15 dana makar dosao jos neko pre nego sto oni iz PARTIZANA odu, a osloboditi se i Filipa Knezevica ako je jos nas. PARTIZAN ima 31 igraca u opticaju (racunajuci tu i Markinjosa i Vlahovica), dvadeset i pet njih je optimalan broj za rad u sezoni; prodajte i oslobodite se ovih 11 (mozes i tim da napravis: Lukac- Bandalovski, Cirkovic, Ostojic- Nemanja Petrovic- Luka, I. Petrovic, Branko Ilic, Grbic- Marinkovic, Kojic), a potom dovedite jos jednog odlicnog levog beka sa nasim pasosem kojim bi Ridji bio rezerva, dovedite jednog klasnog zadnjeg veznog, dovedite jos jednog na desnom beku kao zamenu Vulicevicu za ne daj Boze, jednog i na desnom veznom i jednog u napadu koji bi delio minutazu sa dva jedina prava napadaca kod nas u ovom trenutku, mozemo mi to!

avatar
Tuesday, 23.06.2015
14:11

Bandu? On je ubjedljivo najbolji i najkonstantniji igrač Partizana prethodnog proljeća, lupetaš.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 24.06.2015
09:09

OK, to jos ostaje da se vidi, mozda i nece, ali i ako ne dodje, opet ostajemo sa jednim strancem viska. Mozda je Branko Ilic bolji od Fabrisia pa ga i necemo prodati (narocito jer je ovaj na pozajmici samo, a ne otkupljen), svakako Branko moze da igra i d. beka, ali i zadnjeg veznog, a najbolje da igra desnog stopera, a Balazic da predje na levog. Jedini razlog zbog kojeg bismo mogli da imamo njih petoricu je jos i Evropa, ali onda se postavlja pitanje velikih plata (npr. Iliceve) , ali i neuigranosti jer nisu golmani u pitanju da mozes da ih rotiras bas tako lako, a cak ni sa golmanima vrlo cesto nije bas zgodno da se to radi.

avatar
Tuesday, 23.06.2015
23:14

Markinjos nece doci...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 23.06.2015
14:38

Imamo pravo na cetvoricu stranaca u protokolu, a ako ti mislis da ce Cirkovic, Stevanovic i Ostojic da igraju pre Balazica i da su Fabrisio, Markinjos i Bozinov dovedeni da bi sedeli na tribinama, svaka cast. I Branko Ilic je bio jedan od boljih jesenas pa nista.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 23.06.2015
14:36

Racunajuci Markinjosa i Vlahovica, a ne racunajuci Eliomara i Knezevica:-) Jos se ni ne zna da li je pozajmica ili otkup ugovora, prosto neverovatno.