Javor prati trendove - Novo pojačanje nađeno na Islandu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
11:45
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Ivanjice angažovao je još jedno pojačanje za novu sezonu, a interesantno je da su novog napadača predstavnici Javor Matisa pronašli na Islandu.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Nismo sigurni koliko su sjajni nastupi reprezentacije Islanda na minulom Evropskom prvenstvu uticali na odluku čelnika Javor Matisa da angažuju fudbalera iz "zemlje vulkana", ali u Ivanjicu stiže momak koji je prethodnih godinu dana proveo u islandskom Breidabliku.

Nije reč o fudbaleru koji je rođen na Islandu već o napadaču Ismaru Tandiru (21), momku bosanskog porekla koji je rođen u Frankfurtu a karijeru je gradio u francuskom Sošou, Sakramentu i Breidabliku.

Novi član Javor Matisa visok je 196 centimetara i svakako će sa njim u ofanzivnoj liniji igra ivanjičana dobiti novu dimenziju, ali Tandira tek čeka dokazivanje pošto je preskočio kompletne pripreme.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Javor Matisa, sportski menadžment ne sumnja da je dovođenjem Ismara Tandira napravljen dobar potez jer se radi o kvalitetnom igraču koji će se brzo uklopiti u tim.

Podsećamo da je Javor Matis bio jedan od najaktivnijih superligaša u letnjem prelaznom roku, pa su tako u klub stigli Borislav Terzić, Saša Tomanović, Jordan Jovanović, Darko Bjedov, Nenad Sević, Stefan Stojanov, Grk Andreas Vlaksomitros i sada Ismar Tandir.

Prvu utakmicu u novoj superligaškoj sezoni Javor Matis igra 23. jula protiv surduličkog Radnika u gostima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke