Javor ostao bez trenera, Veselinović u PAOK-u

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.12.2016.
09:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ekipa Javor Matisa ostala je bez prvog trenera, Miloša Veselinovića, koji je prihvatio ponudu solunskog kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vladimir Ivić je "uzeo" Javoru prvog trenera, Miloša Veselinovića.

Dosadašnji trener Ivanjičana dogovorio je transfer u Grčku, od januara će postati pomoćni trener Vladimiru Iviću, javlja "Sportski žurnal".

Miloš Veselinović je imao dugoročni ugovor sa Javorom, sa čelnim ljudima kluba je bio sklopljen dogovor da predvodi klub na duge staze, ali je stigla ponuda koja se ne odbija tako lako, pa se bivši trener Radnika iz Surdulice seli u Solun.

Sportski direktor Javora, Nikola Lišanin, istakao je da je Javor ovim izašao u susret Veselinović i da je na ovaj način nastavljena dobra saradnja sa solunskim klubom i Vladimirom Ivićem.

Od ostalih vesti iz Javora, valja napomenuti da će u reprezentaciju Srbije sačinjenu od igrača iz domaćeg šampionata koja će igrati protiv SAD-a u San Dijegu krajem januara, biti pozvani Darko Bjedov, jedan od najboljih napadača domaćeg šampionata, i Jovan Đokić, dete Javor Matisa.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Friday, 23.12.2016
10:28

Samo me interesuje šuma koju ste dobili da pristanete i zašto je on prihvatio da nazaduje u karijeri? Valjda kada postanes trener više se ne vraćaš da budeš asistent, tj pomoćni trener.