Javor nastavlja da "ljulja" - Peta u nizu za Ivanjičane!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
17:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri ivanjičkog Javor Matisa nastavili su proboj ka gornjem delu superligaške tabele, pošto su u okviru 18. kola na svom terenu upisali trijumf nad Bačkom iz Bačke Palanke.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Fantastična serija koju je ivanjički Javor Matis započeo na gostovanju Voždovcu pre tačno dva meseca nastavljena je večeras petom uzastopnom pobedom.

Ekipa Miloša Veselinovića savladala je u okviru 18. kola Superlige novajliju iz Bačke Palanke rezultatom 2:0 (0:0) i tako upisala petu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu.

Nakon poluvremena bez golova domaći su probili bedem ispred gola Bačke u 57. minutu, a pobeda je potvrđena desetak minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Vodeći gol za domaće postigao je Eliomar Silva, dok je pobedu potvrdio Darko Bjedov.

Javor Matis je tako posle samo jednog trijumfa na 13 odigranih utakmica nanizao pet pobeda u Superligi i trenutno zauzima osmo mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova.

Debitant u Superligi posle četvrtog uzastopnog poraza ostaje na pretposlednjem mestu superligaške tabele sa samo 11 osvojenih bodova.

Narednu utakmicu u Superligi Javor Matis igra u nedelju protiv Partizana, dok će Bačka ugostiti beogradske belo-crne sa Banovog Brda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke