Javor "juri" opstanak sa Jagodićem na klupi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.09.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Superligaš iz Ivanjice rešio je goruće pitanje i imenovao novog šefa stručnog štaba koji će na klupi zameniti Srđana Vasiljevića.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Javor Matis dao se u potragu za novim trenerom nakon što je sa Srđanom Vasiljevićem dogovoren raskid saradnje posle serije loših rezultata u domaćem prvenstvu.

Ivanjički superligaš danas je predstavio Vasiljevićevog naslednika koji će pokušati da trgne ekipu i izvede je iz zone ispadanja.

Novi trener Javor Matisa od danas je Vlado Jagodić, stručnjak iz Republike Srpske koji je u prošlosti vodio Borac iz Banjaluke, Čelik iz Zenice, Kozaru iz Gradiške i Slobodu iz Tuzle.

"Sigurno je da u ovoj situaciji moramo praviti brz zaokret. Mislim da imam dovoljno iskustva i kvalitet da postavim stvari onako kako simpatizeri u uprava kluba žele. U startu mogu  obećati profesionalan i ozbiljan rad sa klubom jer mi je i lična želja da na ovim prostorima uradim ono što sam uspeo u BIH", rekao je Jagodić na promociji.

Najveće uspehe Jagodić je ostvario na klupi Borca sa kojim je osvojio šampionsku titulu, a Čelik iz Zenice je u sezoni 12/13 predvodio do mesta koja je garantovalo izlazak u Evropu.

"Nisam čovek koji traži alibije bilo koje vrste, jednostavno moramo zasukati rukave i vratiti Javor tamo gde mu je mesto. Na ruku nam ide reprezentativna pauza tako da ćemo uspeti da budemo konkurentni svima u nastavku prvenstva", obećao je Jagodić.

Sportski direktor ivanjičkog superligaša Nikola Lišanin postavio je kao imperativ opstanak u ligi, a na promociji Vlada Jagodića otkrio je da je sa stručnjakom iz Banjaluke potpisan ugovor na godinu dana.

Javor Matis posle deset odigranih mečeva zauzima pretposlednje mesto na superligaškoj tabeli sa smo četiri osvojena boda koliko ima i poslednjeplasirani Borac iz Čačka.

Priliku da debituje na klupi Javor Matisa Vlado Jagodić će imati u nedelju na gostovanju niškom Radničkom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke