Javor i Radnik traže nove trenere

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.05.2016.
10:46
Izvor: Sportske.net

Superligaši su u subotu kompletirali sezonu 2015/2016 utakmicama 37. kola nakon čega su trenerske pozicije u Javor Matisu i surduličkom Radniku ostale upražnjene.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Subotnjim utakmicama 37. kola u Superligi Srbije završeno je takmičenje u sezoni 2015/2016 u kojoj je Crvena zvezda izborila titulu, dok su OFK Beograd i Jagodina ispali iz lige.

Nakon završetka poslednjeg kola u Superligi došlo je i do prvih promena na klupama, odnosno do upražnjavanja trenerskih pozicija u Javor Matisu i surduličkom Radniku.

Upravni odbor FK Javor Matis zasedao je nakon poraza od lučanske Mladosti i doneo odluku da se sa trenerom Mladenom Dodićem ne produži ugovor.

"Ugovor sa dosadašnjim trenerom Dodićem je istekao i smatramo da treba da se okrenemo traženju novog trenera" rekao je za "Sport" sportski direktor Javor Matisa Nikola Lišanin.

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije ostvario je istorijski uspeh u drugom mandatu na klupi Javor Matisa, pošto je ekipu odveo do finala Kupa Srbije, dok je u Superligi izboren opstanak.

Za razliku od Javor Matisa koji je doneo odluku da ne produži saradnju sa Mladenom Dodićem, u Surdulici je nešto drugačija situacija pošto mladi trener Miloš Veselinović napušta ekipu jer ima bolje ponude.

Na osnovu izjava koje je šef stručnog štaba Radnika dao posle duela sa Čukaričkim na Banovom brdu može se zaključiti da Miloš Veselinović želi veći izazov zbog čega neće potpisati novi ugovor sa Surduličanima.

Promena šefa struke može se očekivati i u Borcu iz Čačka ukoliko Milorad Kosanović ne promeni svoju odluku i reši da se zadrži na klupi ekipe koju je u dva navrata preuzimao u minuloj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke