Javor i Metalac koliko im treba, Jagodina potonula!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.05.2016.
21:05
Izvor: Sportske.net

Odigrane su i dve utakmice plej-auta, Javor i Metalac su odigrali bez pobednika, bilo je 1:1, dok je istim rezultatom završena utakmica Jagodine i Rada.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Ekipu Jagodine naredne sezone gledaćemo u drugom rangu takmičenja, sada je to i definitivno pošto nisu pobedili Rad na svom terenu.

Danas su golom Gašića uspeli da dođu do vođstva već u četvrtom minutu meča, ali je Ćulum na asistenciju Borka Veselinovića u 34. minutu doneo izjednačenje gostima, verovatno i opstanak.

Javor i Metalac definitivno opstaju u najjačem društvu u Srbiji, oni su danas odigrali miroljubivih 1:1 što je obema ekipama bilo sasvim dovoljno da ih gledamo i naredne sezone u kremu srpskog fudbala.

Ivanjičani su golom Ratkovića došli do prednosti od 1:0 već na samom startu meča, da bi Milovanović u 36. minutu doneo izjednačenje gostima.

Jedino pitanje koje još treba da se reši do kraja ove lige jeste da li će ispasti OFK Beograd ili Mladost iz Lučana, ali daleko smo bliži tome da i naredne sezone gledamo 4 ekipe iz Moravičkog okruga.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke