Javnost je zbunjena - Je l' bilo izvinjenja iz Partizana, ili nije?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.04.2017.
19:03
Izvor: Sportske.net, b92.net, zurnal.rs

Mada, svega ovoga ne bi ni bilo da ''Grobari'' nisu skandirali to što su skandirali...

Sportske.net/partizan.rs
Sportske.net/partizan.rs

Povezane vesti

Ako ste ovih dana pažljivo pratili izjave čelnika Vojvodine, verovatno ste zbunjeni nekim informacijama sa ''Karađorđa''.

Podsetimo, posle sramotnih skandiranja navijača Partizana tokom meča sa Vojvodinom (1:0), a onda i optužbi iz Humske da je neko od čelnika gostiju poručio kako će ''Lale'' navodno pustiti Zvezdu u sledećem kolu, jedna od prvih reakcija iz Novog Sada stigla je od predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića.

B92 je juče prenela njegovu izjavu u kojoj je on naveo da mu je predsednik Partizana uputio izvinjenje posle svega što se dešavalo u Humskoj.

''Zahvaljujem se predsedniku Partizana koji nas je nazvao i izvinio se zbog svega, ali znate kako kažu – desilo se to što se desilo'', rekao je, zmeđu ostalog, Vuković.

Međutim, današnji ''Žurnal'' je preneo njegovu novu izjavu u kojoj je otkrio da se Vojvodini izvinio - Miloš Vazura.

''Želim posebno, u ovoj opštoj muci, da pohvalim Miloša Vazuru, generalnog direktora Partizana. Zvao nas je telefonom, odmah posle meča, hvala mu na tome. Pokazao je veličinu i odgovornost'', poručio je u toj izjavi Vuković.
-- --

Ipak, utisak je da time u Vojvodini nisu zadovoljni, jer verovatno žele zvaničan dopis iz Humske kojim se crno-beli ograđuju od skandiranja svojih navijača.

To se da zaključiti posle današnjeg saopštenja iz Vojvodine, u kojem, na tu temu, piše:

''Čelni ljudi FK Partizan nisu ništa učinili kako bi uvrede na račun FK Vojvodina, građana Novog Sada i navijača našeg kluba bile prekinute. Nisu reagovali, već su likovali što ceo stadion peva uvredljive pesme.

Samim tim, dali su podršku svojim navijačima. Niko nije našao za shodno da se bar izvini predstavnicima FK Vojvodina, koji su se zbog toga neprijatno osećali'',
piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Vojvodine Dušam Mijić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 26.04.2017
11:33

Ponovljen komentar? :-D

avatar
paok
Tuesday, 25.04.2017
09:01

Pa sta hocete, kazete da su se izvinuli iz uprave. Jel hocete i da vam se igraci izvine. Nije u redu to sto su skandirali i zato cemo biti kaznjeni. Bolje vi gledajte kako cete u nastavku, jer ovim tempom promenicete barem jos dva trenera.

avatar
Monday, 24.04.2017
23:06

Šta ne bi bilo? Vojvodina bi pustila zvezdu u svakom slučaju - zato slavimo titulu 21.maja. Partizan šampion!

avatar
Anderton
Monday, 24.04.2017
20:56

Dajete prostor anonimusima, ok treba kazniti Partizan zbog vređanja, ali to će ovima sad biti alibi da ne bi objašnjavali zašto svakih 5 dana menjaju trenere i zašto im je pobegao trener pred Partizan.