Japanci došli po Leonarda!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.02.2017.
17:14
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Neće biti mira za navijače Partizana po pitanju odlazaka najbitnijih igrača sve dok transfer pijace širom sveta konačno ne budu zatvorene. O tome svedoče i najnovija dešavanja na Kipru.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Zimski prelazni rok završen je pre sedam dana u najjačim ligama na svetu, a kako Partizan nije uspeo da proda nijednog igrača među pristalicama "Parnog Valjka" pojavila se bojazan da će neko od najboljh morati da bude "unovčen".

Nagoveštaj takvog raspleta dao je nedavno i sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavom da bi se radije odrekao Evertona nego Leonarda, u slučaju da bude u poziciji da odlučuje o prodaji jednog od dvojice Brazilaca.

Tako je su samo dan nakon kontrolne utakmice sa Zirkom izveštački srpskih medija koji prate pripreme crno-belih na Kipru saznali da je za Leonarda stigla nova ponuda!

Portal "Mondo" prenosi da je ponuda odbijena, što je svojom izjavom za pomenuti izvor potvrdio i sam Ivica Iliev.

"Došao je generalni direktor jednog kluba, čije ime nećemo otkriti, sa svojim agentima da pregovara oko transfera Leonarda. Izneli su svoju ponudu, ali smo je odbili" poručio je Iliev.

Ekskluzivna informacija glasi da je u pitanju jedan od japanskih klubova, ali je očito prvi nalet odbijen što ne znači da neka unosnija ponuda neće promeniti stav crno-belih.

Partizan u datom momentu traži rešenje za novonastalu situaciju i jedna od opcija za prevazilaženje finansijske krize, o čemu je govorio i predsednik Milorad Vučelić, mogla bi da bude prodaja nekog od perspektivnih igrača ali po dobro proverenom receptu iz prošlih vremena.

Dodajmo još i to da će klubovi iz Rusije, Kine i Japana moći da kupuju još neko vreme jer se transfer pijaca u Rusiji zatvara za 17 dana, u Kini za 21 dan, a u Japanu za 52 dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ipak smo mi PRVI
Tuesday, 07.02.2017
22:45

Šta bi sa milionskim ponudama za desetine igraca Partizana.Nikoga da prodaju pa na kile da nude nemogu.A ovamo pricaju o nekim vise milionskim transferima.Pa bre sve klubove da sastavite koji igraju kod nas za te igrace nebi dobili vise od 20 m evra.Kakve se ovde bajke mogu procitati to ne moze nigde drugo.

avatar
Aleksandar K
Tuesday, 07.02.2017
22:35

Nije to partizanov igrac nego menadzeri nisu bili zadovoljni ponudom sta se tu petlja Iliev

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
19:51

Posle onakve ponude, ja bih ih isterao naglavacke i sve pobacao u more:-D

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
19:51

Why so serious?

avatar
Chelsea Fc1
Tuesday, 07.02.2017
19:28

Japanci otisli bez Leonarda :)